Ιπποδρομίες

Σταυρόλεξο για… δυνατούς λύτες οι κούρσες στην Αγγλία σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Πέμπτη 22/3/18 με την Νότιο Αφρική να απουσιάζει, μετά την αιφνίδια ακύρωση του προγράμματος από τον ιππόδρομο της VAAL λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων! Έτσι το πρόγραμμα θα μοιραστεί ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία και ας περάσουμε να δούμε πως θα γίνει αυτό!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 15 ιπποδρομίες εκ των οποίων είναι σχεδόν μοιρασμένες σε επίπεδες διαδρομές και σε διαδρομές με έφιππο τροτ και τροτ με καροτσάκια! Τα ιπποδρόμια που θα δούμε σήμερα από την Γαλλία είναι αυτά των FONTAINEBLEAU, LYON LA SOIE και LISIEUX.

Xaρακτηριστικό της ημέρας στην Γαλλία είναι τα υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους στον ιππόδρομο της FONTAINEBLEAU. Ολιγομελείς διαδρομές κατά βάση όμως το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για τους συμμετέχοντες ίππους λόγω των χρηματικών επάθλων!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα της ημέρας με 13 ιπποδρομίες, όλες επίπεδες, και από τα ιπποδρόμια των WOLVERHAMPTON & CHELMSFORD CITY που θα μας πάνε μέχρι αργά το βραδάκι! Μοιρασμένες είναι οι διαδρομές σήμερα εδώ σε πολυπληθείς και μη, ενώ τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους είναι κάπως πιο υψηλά στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY.

Χαρακτηριστικό της ημέρας εδώ είναι ότι μοιράζονται πολύ τα άλογα που παίζονται με αποτέλεσμα να αναμένονται υψηλές αποδόσεις σχεδόν παντού!

Ας περάσουμε στις προτάσεις του ιπποδρομιακού στοιχήματος που θα αφορούν κυρίως το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ και του ΦΟΡΚΑΣΤ.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 14:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο FONTAINEBLEAU. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-5-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:10 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-6-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο LYON LA SOIE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ο ίππος με τον αριθμό  8 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-2-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα δυο πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να αναδειχθεί ο ίππος με τον αριθμό  6 και πίσω του να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-1.

Προς ενημέρωση των φιλίππων για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής:

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 12η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και δύο ιπποδρομίες από τη Γαλλία, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 16:15. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 17:00. Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί η κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου με έπαθλο 16.000€.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:00.

Το νέο ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, άνοιξε και σας περιμένει κάθε Παρασκευή από τις 16:00, σε έναν όμορφο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε συναρπαστική στιγμή των Ιπποδρομιών. Επιπλέον, από τις 19:00 έως τις 21:00 υπάρχει η προσφορά 1+1 στο ποτήρι κρασί.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x