Ιπποδρομίες

Στην Αγγλία σήμερα Πέμπτη έχουμε τα πιο ανοιχτά προγνωστικά της ημέρας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 31/5/2018 το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες εκτός από μια που αφορά ιπποδρομία με θαμνώδη εμπόδια. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:45 και ολοκληρώνεται στις 22:40 το βράδυ.

Σήμερα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους αλλά έστω και έτσι, ξεχωρίζει και πάλι η Γαλλία σε αυτό το κομμάτι! Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ τα πιο δύσκολα προγνωστικά φαίνεται να είναι στα ιπποδρόμια της Αγγλίας που απουσιάζουν σήμερα τα μεγάλα φαβορί!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Πολυπληθείς οι περισσότερες διαδρομές που φτάνουν ακόμα και στα 18 άλογα! Σαφώς και τα πολύπλοκα στοιχήματα θα έχουν την τιμητική τους σε αποδόσεις σήμερα εδώ ενώ και το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής) αποκτά ιδιαίτερη αξία!

Η Γαλλία συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των LYON PARILLY & PARISLONGCHAMP  με διαδρομές που είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ εδώ έχουμε και τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα της ημέρας! Ξεχωρίζουν αρκετά κάποια φαβορί άλογα και στα δυο ιπποδρόμια αυτά σήμερα!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των WOLVERHAMPTON, HAMILTON & CHELMSFORD CITY. Εδώ σήμερα έχουμε αρκετά άλογα στις περισσότερες διαδρομές που μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη με αποτέλεσμα τα προγνωστικά να γίνονται πολύ δύσκολα αλλά και οι αποδόσεις αναμένονται υψηλές ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-2-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 018 με ώρα έναρξης τις 16:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 17:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν.Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (Να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό:  7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 18:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 19:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του  ΗΑMILTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 6  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-9-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του  CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 22:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-2-10-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του  CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής αυτής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 7  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-6.

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 22η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και μία ιπποδρομία από το Epsom της Αγγλίας, που θα ξεκινήσει στις 18:30. Η πρώτη ιπποδρομία από το Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει στις 19:00.

Νωρίτερα, το Ράλι Ακρόπολις έρχεται ξανά στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. To κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο, που θα σημάνει την έναρξη του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2018 στις 15:26! Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν στη 13:30. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με κόστος 10€ μέσω του ticketmaster.gr ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών. Τιμή εισιτηρίων στο Ταμείο την ημέρα της εκδήλωσης: 14€. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλίππους από τις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 18:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 16:15 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x