Ιπποδρομίες

Στην Αγγλία θα στρέψουμε σήμερα Δευτέρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 26 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η νέα αυτή εβδομάδα του Νοέμβρη όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:05 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:00 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από τέσσερις που αφορούν διαδρομές τροτ αμαξιδίων και απλού τρότ ενώ είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 11 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των VINCENNES & MAR.P.VIVAUX. Ο πρώτος ιππόδρομος φιλοξενεί σήμερα πρωτοκλασάτες διαδρομές τροτ με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Μοιρασμένες διαδρομές με φαβορί και μη έχουμε από τον δεύτερο ιππόδρομο της!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Για τα δεδομένα της χώρας αυτής, σήμερα εδώ έχουμε ολιγομελείς διαδρομές και με κάποιες διαδρομές μάλιστα να έχουν μέσα και μεγάλο φαβορί! Σπάνια και τα δυο σύμφωνα με ότι έχουμε μάθει να βλέπουμε από τα προγράμματα αυτής της χώρας!

Η Αγγλία τέλος συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Υψηλά χρηματικά έπαθλα έχουμε σήμερα εδώ για τα δεδομένα ενός ‘’μικρού ιπποδρόμου’’ για την Αγγλία ενώ το πρόγραμμα κρίνεται και εξαιρετικά δύσκολο στο κομμάτι των προγνωστικών!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-6-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-1-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και το πρόγραμμα του MAR. P. VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 4-9-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο με τον αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-3-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-4-3.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x