Ιπποδρομίες

Στον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας σήμερα Δευτέρα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Στον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας σήμερα Δευτέρα!

Καλή εβδομάδα! Με ένα μίνι πρόγραμμα 25 ιπποδρομιών μας υποδέχεται η νέα εβδομάδα της Δευτέρας 19/3/2018. Σε σχέση με συνήθη τα δεδομένα σε αριθμό ιπποδρομιών σήμερα το πρόγραμμα είναι πολύ μικρότερο και αυτό διότι απουσιάζει η Νότιος Αφρική! Πάμε να δούμε αναλυτικά με τι συμμετέχει η κάθε χώρα που έμεινε στο πρόγραμμα καθώς και τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 18 ιπποδρομίες οι οποίες είναι και επίπεδες, αλλά και διαδρομές με απλό έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια. Τα ιπποδρόμια που θα δούμε εδώ είναι αυτά των CAEN, COMPIEGNE, και PONT DE VIVAUX. Οι διαδρομές είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ όπως σχεδόν πάντα, η Γαλλία έχει και τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους των διαδρομών! Μοιρασμένες είναι και οι διαδρομές σχετικά με τα φαβορί σήμερα εδώ!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Πολυπληθείς οι περισσότερες διαδρομές σήμερα εδώ και μάλιστα ιδιαίτερα ανοιχτές σε προγνωστικά! Τουλάχιστον 4-5 άλογα παίζονται δυνατά σε κάθε διαδρομή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης με αποτέλεσμα να αναμένονται αρκετά υψηλές αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές!

Περνάμε τώρα στις προτάσεις μας ενώ σημειώστε ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 13:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 20:40 το βραδάκι.

Κωδικός ιπποδρομίας 044 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  4 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-7-13.

Κωδικός ιπποδρομίας  023 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-8-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 16:50 βρισκόμαστε στην Αγγλία  και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 2  και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-5.

Κωδικός ιπποδρομίας  032 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στην  Αγγλία και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 19:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό  3 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-6-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1-2-4-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό 3 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-1-2.

Προς ενημέρωση των φιλίππων σας γνωρίζουμε ότι για την Παρασκευή 23/3/18 συμπληρώθηκαν 5 Ελληνικές ιπποδρομίες για το Μαρκόπουλο και φυσικά με την κλασική διαδρομή του Κυπέλλου της 25ης Μαρτίου να συγκεντρώνει επάνω της τα φώτα της ημέρας με την συμμετοχή 10 πρωτοκλασάτων ίππων!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x