Ιπποδρομίες

Τα φώτα της ημέρας στο ΣΚΟΡ 6 στο Μαρκόπουλο που θα μοιράσει τουλάχιστον 40.000€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Mε 23 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 12/10/18 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα!
Όπως κάθε Παρασκευή όμως εμείς θα εστιάσουμε αποκλειστικά στο Ελληνικό πρόγραμμα που διεξάγεται στο Μαρκόπουλο και σήμερα περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες και με ώρα έναρξης τις 17:00

Ta αουτσάιντερ άλογα που επικράτησαν στις περισσότερες διαδρομές την περασμένη Παρασκευή είχαν σαν αποτέλεσμα το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) να ανοίγει σήμερα με τζακ-ποτ και έχοντας στον κουμπαρά του το ποσό των 14.200,00€ που λαμβάνοντας υπόψη και το νέο παιχνίδι που θα γίνει, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές παίκτες και εφόσον βρεθούν, τουλάχιστον τα 40.000€!

Εξαιρετικού στοιχηματικού ενδιαφέροντος κρίνεται το σημερινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο μιας και απουσιάζει το μεγάλο φαβορί, από όλες τις ιπποδρομίες! Σχεδόν σε κάθε ιπποδρομία έχουν πιθανότητα μεγάλη για την νίκη, τουλάχιστον τα μισά άλογα από αυτά που συμμετέχουν, κάνοντας τα προγνωστικά πολύ δύσκολα!

Λόγω του τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 επιλέγουμε σήμερα εδώ στον SPOR FM 94,6 και την ιπποδρομιακή ενότητα να σας πούμε τις προτάσεις μας και για τις 6 ιπποδρομίες του Ελληνικού προγράμματος και επιλέγοντας 2 άλογα ως πρόταση σε κάθε ιπποδρομία για την κατάκτηση της νίκης:

Στην πρώτη ιπποδρομία θα ξεχωρίσουμε τους ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ (2), ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ (3) Στην δεύτερη ιπποδρομία θα προτείνουμε τους ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ (2), ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ (4). Στην τρίτη ιπποδρομία θα επιλέξουμε περισσότερο τις ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ (1) & ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ (5).  Στην τέταρτη ιπποδρομία μας αρέσουν περισσότερο οι ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ (6), ΝΕΪΣΑΝ (7). Η πέμπτη ιπποδρομία αναμένεται να έχει μια συναρπαστική τελική ευθεία και ξεχωρίζουμε περισσότερο τους ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ (7), ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ (4) και ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ (2). Τέλος, για την έκτη ιπποδρομία του προγράμματος θα προτείνουμε για τις πρώτες θέσεις τους ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ (2), ΤΑΟΥΑΛΗΦ (1).

Περνάμε να δούμε το πώς συμμετέχει η κάθε χώρα στο ξένο πρόγραμμα της ημέρας:

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των CHANTILLY & MAR. P. VIVAUX.

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των NEWMARKET & WOLVERHAMPTON με τον πρώτο ιππόδρομο να συγκεντρώνει κάποιες υψηλού επιπέδου διαδρομές με χρηματικά έπαθλα μεγάλα για τους νικητές ίππους!

Τέλος, η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Εδώ έχουμε σήμερα μοιρασμένες διαδρομές σε πολυπληθείς και μη και με την απουσία μεγάλων φαβορί και για μια ακόμα φορά, αναμένεται η χώρα αυτή να μας δώσει μεγάλες αποδόσεις!

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 35η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x