Ιπποδρομίες

Τείνει να γίνει… παράδοση κάθε Σάββατο η Ν. Αφρική να είναι η βασίλισσα του παιχνιδιού!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα πρόγραμμα 29 ιπποδρομιών ‘’μας υποδέχεται’’ το Σάββατο 24/11/18 όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις νωρίς στις 12 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 4 που αφορούν διαδρομές τροτ αμαξιδίων και απλού έφιππου τροτ ενώ οι περισσότερες διαδρομές είναι και πολυπληθείς!

Την μερίδα του λέοντος έχει η Ν. Αφρική στο πρόγραμμα σήμερα συμμετέχοντας με 18 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο σε προγνωστικά, ευνόητο είναι πως η χώρα αυτή θα τραβήξει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας σήμερα ενώ εντυπωσιακή αναμένεται και η διαδρομή των 150.000€ χρηματικού επάθλου για τον νικητή ίππο από τον δεύτερο ιππόδρομο!

Μίνι συμμετοχή της Γαλλίας στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του VINCENNES με διαδρομές τροτ και τροτ αμαξιδίων. Παρ’ όλα αυτά μιλάμε για πρωτοκλασάτες διαδρομές που ξεκινάνε από τις 34.000€ και φτάνουν ακόμα και τις 100.000€ για τους νικητές ίππους!

Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Πολυπληθείς οι διαδρομές εδώ σήμερα και κάπως μοιρασμένες στην μέση σε αυτές που μπορείς να διακρίνεις το φαβορί της κούρσας και σε αυτές που παίζονται αρκετά άλογα για την κατάκτηση της νίκης!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 4 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-8-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:28 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής αυτής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 8-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-13-12.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 13-11-7.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x