Ιπποδρομίες

Θα γεμίσουν οι πίνακες των αποδόσεων αριθμούς στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής σήμερα Μ.Πέμπτη!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Μ.Πέμπτη το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες και χωρισμένες σχεδόν στην μέση σε πολυπληθείς και μη! Ας περάσουμε να δούμε πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό πρόγραμμα το οποίο ξεκινάει στις 12:55 το μεσημεράκι και θα ολοκληρωθεί στις 22:15 το βράδυ.

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 8 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Εδώ σήμερα έχουμε τις πλέον πολυπληθείς διαδρομές της ημέρας με 17 και 20 άλογα! Ευνόητο είναι λοιπόν πως αναμένονται αποδόσεις πολύ μεγάλες ακόμα και στα απλά είδη στοιχήματος, πόσο μάλλον στα πολύπλοκα!

Η Αγγλία συμμετέχει με 13 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα οι οποίες είναι μοιρασμένες στα ιπποδρόμια των WOLVERHAMPTON & CHELMSFORD CITY. Ολιγομελείς οι περισσότερες διαδρομές σήμερα εδώ, ενώ ξεχωρίζουν έντονα και κάποια μεγάλα φαβορί!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες μοιρασμένες μεταξύ των ιπποδρόμων της LION PARILLY & SAINT-CLOUD.  Εδώ σήμερα έχουμε τις πρωτοκλασάτες ιπποδρομίες της ημέρας με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους ενώ στις περισσότερες ιπποδρομίες ξεχωρίζει έντονα κάποιο φαβορί!

Πριν περάσουμε στις προτάσεις μας να σας θυμίσουμε ότι την Παρασκευή 13/4/18 έχουμε τζακ-ποτ στις Ελληνικές ιπποδρομίες και το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) όπου έχει μεταφερθεί ήδη το ποσό των 12.000€

Κωδικός ιπποδρομίας 013 με ώρα έναρξης τις 13:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 3-6-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:40 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 18-14-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 15:15 βρισκόμαστε στην Ν.Αφρική και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 2-17-1-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  7 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 4-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 5-7-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:20 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της διαδρομής αυτής θα είναι ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 4-3-2-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό : 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 9-8-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 2-5-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος με τον αριθμό :  1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό: 8-4-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x