Ιπποδρομίες

Το WINDSOR στην Αγγλία δεν έχει μόνο ένα τέλειο δάσος αλλά και έναν ιππόδρομο που βγάζει… εκπλήξεις!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα του Αγ. Γεωργίου!

Λίγο μετά τις 17:30 το Σάββατο 21/4/18 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση η οποία είχε για μια ακόμα φορά συναρπαστικές αφίξεις και μεγάλες αποδόσεις σε κάποιες διαδρομές! Τα φώτα της ημέρας ήταν επάνω στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές ιπποδρομίες) που ερχόταν από δυο συνεχόμενα τζακ-ποτ και έφτασε να μοιράσει 75.000€ στους νικητές παίκτες!

Βρέθηκαν τελικά 28 νικητές οι οποίοι πήραν από 2.700€ ο καθένας τους! Μεγάλη απόδοση είχαμε και στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) στην 4η ιπποδρομία όπου η απόδοση που έδωσε το παιχνίδι αυτό ήταν 4.556,25€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€! Μεγάλη απόδοση είχαμε και στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές). Εδώ, όποιος στοιχημάτισε σωστά, πήρε μια απόδοση της τάξης των 973,69€ με κόστος δελτίου στοιχήματος το 1,00€! Εξαιρετικά πήγαν και οι προτάσεις μας εδώ στο ιπποδρομιακό στοίχημα, ελπίζουμε να κάνατε ένα καλό ταμείο!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης που σημείωσε 4 νίκες στις συνολικά 7 ιπποδρομίες του προγράμματος! Στους ιδιοκτήτες, οι Στάβλοι Καλαμαριάς της κ. Κύρκου Καλλιόπης σημείωσαν 3 επιτυχίες και αναδείχθηκαν πολυνίκης στάβλος της ημέρας και έφτασαν και τις 17 επιτυχίες από την αρχή της χρονιάς!

Με 28 ιπποδρομίες ανοίγει η εβδομάδα στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 3 διαδρομές που αφορούν τροτ με αμαξίδια! Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι οι πολυπληθείς διαδρομές σχεδόν στο σύνολο τους και πολύ δύσκολα προγνωστικά, οπότε και αποκτά μεγάλη αξία το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής).

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει με 10 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK. Ένας ιππόδρομος με μεγάλες εκπλήξεις συνήθως και με πολυπληθείς διαδρομές σήμερα! Έτσι και αλλιώς παραδοσιακά πλέον η χώρα αυτή μας δίνει σχεδόν καθημερινά μεγάλες αποδόσεις!

Η Αγγλία έχει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος δικό της! Συμμετέχει με 14 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των PONTEFRACT & WINDSOR πολυπληθείς και εδώ οι διαδρομές ενώ παίζονται και πολλά άλογα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Η Αγγλία θα μας απασχολήσει και στο μεγαλύτερο μέρος των προγνωστικών μας!

Τέλος, η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 4 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των  COMPIEGNE & GRAIGNES με τις 3 διαδρομές να αφορούν ιπποδρομίες με τροτ αμαξιδίων.

Περνάμε τώρα στις στοιχηματικές μας προτάσεις για σήμερα Δευτέρα 23/4/18 για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του FALMINGO PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-10-13-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 019 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του PONTEFRACT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-12-7-5.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του PONTEFRACT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-9-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του PONTEFRACT. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-8-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της COMPIEGNE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 7-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 19:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-5-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ο ίππος με τον αριθμό 5 και στην δεύτερη θέση θα τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-1-4-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Aγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή σωστά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε λοιπόν ότι νικητής ίππος σε αυτή την ιπποδρομία θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-2-13-1.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x