Ιπποδρομίες

Το ράλλυ Ακρόπολις και οι Ελληνικές ιπποδρομίες έχουν σήμερα Παρασκευή ραντεβού στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Υψηλές δόσεις αδρεναλίνης και μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται το ανανεωμένο Ράλλυ Ακρόπολις που εφέτος αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Σήμερα Παρασκευή 1 Ιουνίου, η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ευρώπης, χτυπάει στον Ιππόδρομο Αθηνών, όπου στις 15:26 – μετά την εκκίνηση του αγώνα στην Ακρόπολη - θα διεξαχθεί η Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018. Πιο γρήγορες, παρατεταμένες και θεαματικές στροφές με το νέο σχεδιασμό της διαδρομής θα χαρίσουν μεγάλες «κατά μέτωπο» μάχες των αγωνιζόμενων ανά δύο, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον των θεατών.

Ανάμεσα στα 19 κορυφαίων προδιαγραφών R5 αυτοκίνητα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 περιλαμβάνεται και αυτό του Alexey Lukyanuk, πρωτοπόρου της βαθμολογίας του ERC και νικητή των δύο πρώτων αγώνων του 2018 στις Αζόρες και Κανάριες νήσους.

Πέντε τυχεροί συμμετέχοντες του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ, βρέθηκαν ως συνοδηγοί στο πλευρό του, ζώντας την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας και αδρεναλίνης! 

Πέντε ιπποδρομίες παίρνουν τη σκυτάλη

Το θέαμα για τον κοινό που θα παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο δεν σταματάει με τον τερματισμό της Υπερειδικής Διαδρομής. Το πρόγραμμα της 22ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης περιλαμβάνει πέντε ιπποδρομίες στα 1.000μ., 1.200μ. και 1.800μ., με ώρα εκκίνησης τις 19:00.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ιπποδρομιών στην ανανεωμένη διαδικτυακή σελίδα της Ιπποδρομίες ΑΕ, η οποία περιλαμβάνει, επίσης, στατιστικά για αναβάτες, προπονητές, ιδιοκτήτες και άλογα, καθώς και οδηγίες για αρχάριους σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα:

www.horseraces.gr/

Ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες του Ιπποδρόμου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως :


  • Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.α.)

  • Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας

  • Φουσκωτά παιχνίδια


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με κόστος 10 Ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.acropolisrally.gr

Στο αμιγώς αγωνιστικό ιπποδρομιακό κομμάτι θα αναφερθούμε πρωτίστως στην μεγάλη κόντρα που αναμένεται να δούμε σήμερα στην έκτη ιπποδρομία του προγράμματος, μεταξύ των ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ, ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, και ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ. Μιλάμε για τρία από τα καλύτερα άλογα του ιπποδρόμου όπου θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.200 μέτρων και στην διαδρομή με την επωνυμία ΕΠΑΘΛΟ ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS.

Μεγάλες αποδόσεις αναμένονται στην τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος με 11 συμμετέχοντες ίππους! Σχεδόν τα μισά άλογα έχουν ισάξια μεγάλη πιθανότητα για την κατάκτηση της νίκης και τα προγνωστικά γίνονται σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!

Πολλές οι νέες εμφανίσεις ίππων είτε στο Μαρκόπουλο είτε στις ιπποδρομίες γενικότερα στην τέταρτη ιπποδρομία και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τελική ευθεία εδώ!

Στο πρόγραμμα θα κάνει έναρξη μια ιπποδρομία από την Αγγλία και τον ιστορικό ιππόδρομο του EPSOM DOWNS με μια από τις πιο ακριβές ιπποδρομίες του πλανήτη αφού 9 άλογα θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 2.400 μέτρων για την κατάκτηση χρηματικού επάθλου της τάξης των 500.000€!

Περνάμε τώρα σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε για σήμερα από το Ελληνικό πρόγραμμα ενώ ακολουθεί πίνακας με τις προτάσεις μας για όλες τις ιπποδρομίες του σημερινού ιπποδρομιακού προγράμματος!

Τρίτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης στις 19:30, Μαρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (4) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (2), ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ (6), ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ (10).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:30, Μαρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν νικητής της ιπποδρομίας να είναι ο ίππος ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ (2) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (6), ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (3), ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ (1).

Έκτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 21:00, Maρκόπουλο. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι σίγουρα ο ίππος ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ (2), ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (4) , ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ (5).

inner

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 18:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 16:15 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x