Ιπποδρομίες

Τουλάχιστον 70.000€ αναμένεται να μοιράσει το ΣΚΟΡ 6 στο Μαρκόπουλο… εάν βέβαια βρεθούν νικητές!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 2/11/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:00 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ ενώ όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες!

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το Ελληνικό πρόγραμμα που σήμερα έχει και τεράστιο παικτικό ενδιαφέρον! Το πολύ δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές) έχει διπλό συνεχόμενο τζακ-ποτ και αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 70.000€ στους νικητές παίκτες, εάν βέβαια υπάρξουν αυτοί!

Το Ελληνικό πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα στο Μαρκόπουλο στις 17:00 και περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες εξαιρετικά αμφίρροπες! Είναι χαρακτηριστικό της ημέρας ότι σε καμία κούρσα δεν ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο φαβορί ενώ σε κάποιες διαδρομές και υπό κατάλληλες συνθήκες, στην κυριολεξία μπορούν να κερδίσουν όλα τα άλογα!

Έχουμε εναλλαγές στις αποστάσεις, έχουμε αρκετά άλογα που πήγαν εξαιρετικά δυνατά στις προπονήσεις, ενώ έχουμε και κάποια ποιοτικά ανώτερα άλογα που επιστρέφουν όμως σήμερα, μετά από μεγάλο ρεπό! Δεύτερη, πέμπτη και έκτη ιπποδρομία του προγράμματος, αναμένονται να είναι και οι πιο δύσκολες της ημέρας όσον αφορά τα προγνωστικά!

Το συνολικό πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν 11 ιπποδρομίες από την Ν. Αφρική από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE,  και 6 ιπποδρομίες από την Αγγλία και τα ιπποδρόμια των NEWMARKET & KEMPTON PARK.

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που όπως κάθε Παρασκευή θα αφορούν αποκλειστικά το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο:

Πρώτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ (6) και το άλλο άλογο να είναι ένα εκ των ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ (2) ή ΜΑΪΛ ΤΕΪΚ ΔΕ ΜΠΟΛ (1).

Δεύτερη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΑΓΓΕΛΟΣ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ (6) ή ΕΝΣΑΪΝ (5) ή ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (4).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ ΙΝ ΔΕ ΝΑΪΤ (6) ή ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (2) ή ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (7).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 20:30.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x