Ιπποδρομίες

Τρομερό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο και μιας και δεν έχει Μουντιάλ, παίζουμε όλοι ιππόδρομο σήμερα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών τελειώνει ο Ιούνιος στο Μαρκόπουλο σήμερα Παρασκευή 29/6/18 με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 17:00 το απόγευμα και να ολοκληρώνεται (εκτός απροόπτου) στις 20:30 το βραδάκι.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην εταιρία Δημοπρασιών Ίππων την Tattersalls, μια εκ των κορυφαίων στο είδος της σε ολόκληρο τον κόσμο! Εναλλαγές στις αποστάσεις, πολυπληθείς διαδρομές, διαφορές κιλών μεταξύ φαβορί ίππων και των υποψήφιων αντιπάλων τους, γενικά δεν είναι κλισέ το να πούμε ότι πάνω από μια φορά (αναφέρομαι στα πολύπλοκα στοιχήματα κυρίως…) μπορεί να δούμε την ένδειξη τζακ-ποτ στο σημερινό πρόγραμμα!

Πάντα κατά την προσωπική μας άποψη, μόνο μια διαδρομή σήμερα έχει το λεγόμενο ‘’ακλόνητο φαβορί’’ και πάντα βέβαια η εκτίμηση αυτή, βάση της ιπποδρομιακής λογικής! Από εκεί και πέρα σε όλες τις υπόλοιπες διαδρομές, μπορεί να δούμε οποιαδήποτε άφιξη! Σαφώς και το κλειδί τουλάχιστον όσον αφορά όλα τα σκορ γκανιάν της ημέρας (διεξάγονται δυο σκορ 4 και φυσικά το σκορ 6) το κρατάνε οι ιπποδρομίες τέταρτη και πέμπτη του προγράμματος!

Σε αυτές τις δυο ιπποδρομίες εάν δεν επιβεβαιώσουν το λογικό –έστω-προβάδισμα που έχουν οι ίπποι ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ (4) και ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ (9) αντίστοιχα, τότε στην κυριολεξία μπορεί να δούμε οποιαδήποτε άλλη φοράδα να κερδίζει! Στην έκτη ιπποδρομία ο ΧΙΛΑΣ ΓΚΟΛΝΤ (1) μπορεί να αποτελεί ‘’την φίρμα’’ μέσα στην ιπποδρομία όμως τα 63 κιλά που διαγωνίζεται, αφήνουν τουλάχιστον σε τρία άλλα άλογα σοβαρές ελπίδες ώστε να τον απειλήσουν! Στην πρώτη ιπποδρομία του προγράμματος ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (1) που προειδοποίησε έντονα στην τελευταία του εμφάνιση, σίγουρα θα τραβήξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλίππων! Ένα από τα δυνατά φαβορί της ημέρας θα αποτελέσει ο ΜΑΣΚΟΥΡ (1) στην τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος που μάλλον θα επιδιώξει να οδηγήσει από νωρίς και να μην τον περάσουν ποτέ μέχρι τέλους!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε πιο πολύ από το Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα ενώ ακολουθεί μετά και πίνακας με τις εκτιμήσεις μας και για τις ξένες ιπποδρομίες που περιλαμβάνει σήμερα το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πρώτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 σε όλες μας τις προτάσεις μιλάμε πάντα για το Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα στο Μαρκόπουλο! Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ (5) ή ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ (6) ή ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ (7).

Τρίτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν για νικητή της ιπποδρομίας τον ίππο ΜΑΣΚΟΥΡ (1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ (2) ή ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ (7) ή ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ (4).

Πέμπτη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ (9) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (2) ή ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ (3) ή ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ (4).

Όγδοη ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 20:30 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΝΕΪΣΑΝ (5)  (9) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΦΑΟΥΣΤΟ (2) ή ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ (4) ή ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ (7).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις σήμερα Παρασκευή 29/6/18 διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το ανακαινισμένο μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x