Ιπποδρομίες

Υψηλά χρηματικά έπαθλα στον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD στην Γαλλία!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Χρόνια πολλά! Με 25 ιπποδρομίες μας υποδέχεται η Μεγάλη Εβδομάδα στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. με τις τρεις χώρες που συμμετέχουν σε αυτό να έχουν σχεδόν ισάριθμα μοιρασμένο το μερίδιο τους όσον αφορά τον αριθμό των ιπποδρομιών! Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από πέντε ιπποδρομίες που αφορούν διαδρομές απλού τροτ και τροτ με αμαξίδια.

Πάμε να δούμε αναλυτικά με τι συμμετέχει η κάθε χώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα καθώς και τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα:

Η Ν.Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN. Οι διαδρομές εδώ είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη ενώ το συγκεκριμένο αρέσκεται στις μεγάλες εκπλήξει, κυρίως στα πολύπλοκα στοιχήματα!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON με τις περισσότερες διαδρομές να είναι ολιγομελείς ενώ ξεχωρίζουν αρκετά δυνατά θα λέγαμε και κάποια άλογα ως φαβορί!

Τέλος η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες, μοιρασμένες μεταξύ των ιπποδρόμων του SAINT-CLOUD και της CHERBOURG. Το ενδιαφέρον της ημέρας επικεντρώνεται στον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD όπου διεξάγονται οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας που φτάνουν σε χρηματικό έπαθλο από τα 80.000€ για τον νικητή ίππο της διαδρομής!

Περνάμε στις προτάσεις μας για σήμερα:

Κωδικός ιπποδρομίας 015 με ώρα έναρξης τις 15:10 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-1-4-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 15:45 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 4 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 8-7-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:45 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στην Αγγλία  και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 2 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 17:30 βρισκόμαστε στην Ν. Αφρική και τον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-1-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 18:25 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 12-1-14-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 18:55 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του SAINT-CLOUD. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-4-13-15.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 19:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHERBOURG και έχουμε περάσει σε διαδρομές απλού έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ο ίππος με τον αριθμό: 8 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-5-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHERBOURG. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHERBOURG και έχουμε περάσει σε διαδρομές απλού έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε νικητής ίππος της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-3-8-13.

Προς ενημέρωση των φιλίππων, για την Μ.Τετάρτη 04/4/2018 συμπληρώθηκε ένα Ελληνικό πρόγραμμα 5 ιπποδρομιών.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x