Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Κρυβόταν επί 22 χρόνια Αλβανός που προσπάθησε να σκοτώσει ομοεθνείς του

Το 1995 ο 41χρονος είχε συμπλακεί με ομοεθνείς του και τους είχε επιτεθεί με ανθρωποκτόνο πρόθεση στην Αμαλιάδα - Χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία για να διαφεύγει

Στις σκιές κατάφερνε να παραμένει επί 22 ολόκληρα χρόνια ένας Αλβανός που είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει συμπατριώτες του στην Αμαλιάδα! Τα… χρόνια της ελευθερίας του τελείωσαν, όμως, όταν πήγε μόνος του σε αστυνομικό τμήμα στο Ηράκλειο!

Σκοπός του 41χρονου –σήμερα- αλλοδαπού ήταν να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για προσωπική του υπόθεση. Όμως, οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή!

Το 1995, ο 41χρονος είχε συμπλακεί με ομοεθνείς του και τους είχε επιτεθεί με ανθρωποκτόνο πρόθεση. Όμως, είχε καταφέρει να διαφύγει και κατάφερνε να κρύβεται με ψεύτικα στοιχεία, με αποτέλεσμα να μην εντοπίζεται! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Ηλεία για να απολογηθεί.
*** Εδώ και δύο χρόνια αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου μια 27χρονη Αλβανίδα για την όποια είχε προκύψει ότι συμμετείχε στη μεγάλη υπόθεση κλοπής καυσίμων από το νοσοκομείο του νησιού. Η νεαρή αλλοδαπή εντοπίστηκε στην Ιαλυσό από άνδρες του τοπικού τμήματος, που διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια και την συνέλαβαν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x