Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ηλικιωμένη

Τα σκυλιά όρμησαν στην πανικόβλητη 72χρονη που έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος και ένα από αυτά άρχισε να την δαγκώνει στα πόδια, ενώ τα υπόλοιπα της προκάλεσαν εκδορές και μώλωπες.

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου, καθώς δέχθηκε επίθεση από τρία αγριεμένα αδέσποτα σκυλιά μόλις βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων, το μεσημέρι της Δευτέρας!

Τα σκυλιά όρμησαν στην πανικόβλητη 72χρονη που έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος και ένα από αυτά άρχισε να την δαγκώνει στα πόδια, ενώ τα υπόλοιπα της προκάλεσαν εκδορές και μώλωπες. Τι φωνές τρόμου της ηλικιωμένης άκουσαν η κόρη της και οι γείτονες στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου κι έτσι έτρεξαν να απομακρύνουν τα αδέσποτα.

Η 72χρονη, που είχε υποστεί ισχυρό σοκ και πονούσε από τις δαγκωματιές, μεταφέρθηκε αμέσως στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της και της έκαναν προληπτικά αντιλυσσικό ορρό. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου ανέλαβαν να εντοπίσουν τα αδέσποτα, πριν επιτεθούν και σε άλλους πολίτες.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x