Γιώργος Ζαχαριάδης

Ηρακλής: Επιβίωση και χρέη

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr γράφει για τον Ηρακλή της επόμενης μέρας, μετά τον υποβιβασμό.

Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσει ο Ηρακλής και θα πρέπει να αποδεχθεί οριστικά τον υποβιβασμό που του επέβαλλε η Σούπερ Λίγκα, και τον οποίο «προκάλεσε» ο ιδιοκτήτης του, λόγω της ανικανότητάς του να τον διοικήσει και κυρίως να τον συντηρήσει, μετρά η επόμενη μέρα και που θα βρίσκεται… Αν θα βρίσκεται κάπου, καθότι είναι προφανές ότι τα χρέη που τον πνίγουν είναι τόσα πολλά και δεν διαχειρίζονται με την ομάδα στη Β΄Εθνική των 150-200 χιλιάδων εσόδων. Με αισιόδοξους υπολογισμούς.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Τα 3,5 εκατομμύρια που αναφέρονται στο ΑΦΜ του Ηρακλή είναι ποσό που δεν αντιμετωπίζεται. Ειδικά υπό τις σημερινές συνθήκες. Ακόμη κι αν υπάρξουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, είναι πολύ δύσκολο να βάλουν πλάτη για να διευθετήσουν τα χρέη που αφήνει πίσω του ο Παπαθανασάκης. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης και είναι μάλλον ελάχιστες οι πιθανότητες να προκύψει τελικά Ηρακλής στη Β΄Εθνική με ένα τσουβάλι χρέη.

Αν υπάρχει τρόπος να απαλλαγεί από αυτό το δυσβάσταχτο φορτίο, αυτός είναι που θα πρέπει να επιλεγεί, κι ας υπάρχει κόστος με τη συμμετοχή της ιστορικής ομάδας στις χαμηλές κατηγορίες.

Οι λύσεις είναι ελάχιστες. Ίσως να μην υπάρχουν καν αν δεν είναι ευνοϊκές με σκοπό να απεμπλακεί ο Ηρακλής (ίσως όχι τα φυσικά πρόσωπα…) από τα χρέη και να κάνει εκ νέου ένα ξεκίνημα, ανάλογο με εκείνο των πρόσφατων ετών, αλλά, προφανώς με τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι θα εξελιχθεί ομαλά και δεν θα εμπλακεί σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x