Βόλεϊ

«Ήρθα για να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Τους ψηλούς στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ και τη θέλησή του να τον βοηθήσει να τους πετύχει τόνισε ο Ερνάρντο Γκόμεζ, ο οποίος δήλωσε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια.

Τη χαρά του που επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά και την δίψα για τίτλους με τον ΠΑΟΚ τόνισε ο Ερνάρντο Γκόμεζ σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο διεθνής διαγώνιος του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει, ενώ αναφέρθηκε και στους Έλληνες οπαδούς.

«Χαίρομαι που μετά από επτά χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα την οποία τη θεωρώ τη δεύτερη πατρίδα μου. Για μένα και την οικογένεια μου η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας».

Ο έμπειρος διαγώνιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες οπαδούς και ιδιαίτερα γι’ αυτούς της ομάδας του. «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα οργανωμένο σωματείο που τα τελευταία δύο χρόνια κάνει σημαντικές κινήσεις για να βρεθεί στην κορυφή. Ξέρω ότι ένα σωματείο με πολλούς φιλάθλους , που είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους και την ακολουθούν παντού και αυτό μου αρέσει στους Έλληνες οπαδούς».

Σχετικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ήρθα για να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι πάντα πρωταθλητής. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως έκανα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα κάνω τα πάντα και για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν το πιστέψουμε όλοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x