Πόλο

Ισοφάρισε τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη!

Την πρώτη της νίκη επί του Ολυμπιακού πήρε στην τέταρτη φετινή τους συνάντηση η Βουλιαγμένη, η οποία επιβλήθηκε 9-8 των ερυθρόλευκων στο Λαιμό και ισοφάρισε την σειρά για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Μεγάλη νίκη με 9-8 επί του Ολυμπιακού πήρε η Βουλιαγμένη, στο δεύτερο ματς της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά που θα κρίνει το πλεονέκτημα της τρίτης φάσης.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη επί των «ερυθρόλευκων» σε τέσσερις συναντήσεις, με αποτέλεσμα η νικήτρια της σειράς να κριθεί σε τρίτο ματς που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (16/12) στον. Πειραιά.

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό και προηγήθηκε 4-1, ενώ στην αρχή της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε στο +4 (6-2), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 8-5 λίγο πριν το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, ενώ στο γκολ της Νίχαους για το 9-5 απάντησαν οι Αβραμίδου και Ασημάκη (9-7). Παρά την πίεση, οι ερυθρόλευκες το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν σε 9-8 με την Τσουκαλά δευτερόλεπτα πριν τοπ φινάλε.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-8
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x