Πόλο

Ισοφαρίστηκε στο φινάλε η Εθνική!

Τρομερή εμφάνιση από την Εθνική πόλο Ανδρών στην πρεμιέρα του Europa Cup, όμως ισοφαρίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς από την Ουγγαρία.

Με ισοπαλία -αλλά… τι ισοπαλία!- ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Europa Cup η Εθνική πόλο ανδρών, που ισοφαρίστηκε (9-9) στο φινάλε από την Ουγγαρία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε ισχυρό προβάδισμα με ένα καταιγιστικό δεύτερο οκτάλεπτο, όμως οι Μαγυάροι έκαναν την αντεπίθεσή τους στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού απέσπασαν τον βαθμό.

Το σκορ στο ματς άνοιξε ο Βλαχόπουλος δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου, με τους Ούγγρους να ισοφαρίζουν αμέσως.

Στη δεύτερη περίοδο, όμως, τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ένα σερί τριών γκολ (ένα του Καπότση και δύο του Δερβίση) έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική (4-1) και, παρότι είδε την Ουγγαρία να πλησιάζει στο γκολ, αύξησε ξανά τη διαφορά με τους Γούνα και Σκουμπάκη (6-3).

\Οι Μαγυάροι απάντησαν με σερί τριών τερμάτων και ισοφάρισε σε 6-6, όμως ο Καπότσης επανέφερε το προβάδισμα τρία λεπτά πριν το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Η Ελλάδα συνέχισε να δείχνει χαρακτήρα, αφού παρότι ισοφαρίστηκε σε 7-7, ξέφυγε ξανά στο +2 με γκολ των Γεννηδουνιά και Βλαχόπουλο.

Η ισχυρή Ουγγαρία κατάφερε να μειώσει τεσσεράμισι λεπτά πριν το φινάλε σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, ενώ στα 47’’ πριν το φινάλε ισοφάρισαν σε 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-1, 3-2

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γεννδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 2, Φουντούλης, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2.

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτς 1, Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Μέτσει 1, Γιάνσικ Ντ. 1, Γιάνσικ Ζ. 1, Ανχιάλ, Μπάτορι 3, Μπεντό, Κόβατς, Βόγκελ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x