Πόλο

Ισόπαλη με Ρωσία πριν τους Μεσογειακούς η Εθνική γυναικών

Στη δεύτερη θέση του διεθνούς τουρνουά του Πορτουγκαλέτε τερμάτισε η Εθνική πόλο γυναικών, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να κερδίζει τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας της διοργάνωσης.

Πειστική παρουσία είχε η Εθνική πόλο γυναικών στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας του Πορτουγκαλέτε.

Στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης έμεινε ισόπαλη (9-9) με τη Ρωσία -ομάδα που την είχε αποκλείσει από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πάντως, το ματς θα μπορούσε να πάει καλύτερα για το ελληνικό σύνολο, που βρέθηκε να προηγείται 9-5, όμως στο τελευταίο 5λεπτο «αυτοκτόνησε», δεχόμενο σερί τεσσάρων τερμάτων.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη 2η θέση στην τελική κατάταξη του τουρνουά, με μία νίκη, μία ήττα και μια ισοπαλία και έδειξε αστάθεια στην απόδοσή του σε αυτό το πρώτο δυνατό τεστ, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται δουλειά εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Επόμενη δοκιμασία οι Μεσογειακοί αγώνες την προσεχή εβδομάδα στην Ταραγόνα.

ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-9
Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-3, 5-1.
Ρωσία (Αλεξάντερ Κριούροφ): Βερκογκλίντοβα, Γκέρζανιτς 1, Φεντόροβα, Μπέρσνεβα 1, Μπορίσοβα 3, Τολκούνοβα, Σερτζάντοβα 2, Σινάνοβιτς 2, Κραβτσένκο, Κχούρτζινα, Βακχίτοβα, Ρίζνοβα, Κολόβινα.
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Πρωτοπαππά 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Σταματοπούλου.


Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε MVP του τουρνουά.

Η τελική βαθμολογία, μετά από τρία ματς:
1. Ισπανία 9
2. Ελλάδα 4
3. Αυστραλία 3
4. Ρωσία 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x