Κορυφαία στιγμή του φετινού Academy Masters Meeting αποτέλεσε η βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού καθώς και για το νέο πρόγραμμα DPR 360.

Η βράβευση του κ. Γιώτη πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ, «Ιωάννης Δρακόπουλος», ενώ το βραβείο παρέδωσε ο καθ. Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Γιώτης: «Διανύουμε μία εποχή προκλήσεων αλλά και ευκαιριών. Η πρωτοπορία είναι στο DNA της DHI από την ίδρυσή της σχεδόν 50 χρόνια πριν.» Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια μοναδική στιγμή στα χρονικά του Hair Restoration αφού είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο Αθηνών απονέμει βραβείο που να αφορά στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών.

inner

Για μια ακόμη χρονιά, το παγκόσμιο συνέδριο της DHI αποτέλεσε σημείο συνάντησης για κορυφαίους ακαδημαϊκούς, καταξιωμένους επιστήμονες αλλά και γιατρούς από όλο τον κόσμο που ενημερώθηκαν διεξοδικά για όλες τις νέες θεραπείες του Ομίλου, σε ένα δια δραστικό διήμερο αφιερωμένο στην τριχόπτωση και την αντιμετώπιση της. Παράλληλα, η Ιατρική Ομάδα της DHI, παρουσίασε επίσημα το επαναστατικό DPR 360 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την διάγνωση, πρόγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης. Το νέο πρόγραμμα του DHI Global Medical Group φέρνει την επανάσταση στον χώρο του Hair Restoration αφού για πρώτη φορά, εστιάζει στον ολιστικό και επιστημονικό τρόπο προσέγγισης στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, καθώς και στην πολύπλευρη εξέταση παραγόντων στους οποίους μπορεί να οφείλεται αυτή, όπως η ψυχολογία, η γονιδιακή προδιάθεση και οι διατροφικές συνήθειες του κάθε ασθενή.

inner

Η πρώτη κλινική με το σήμα DHI ιδρύθηκε το 1970 στην Καλιφόρνια, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στη θεραπεία της τριχόπτωσης. Χαράσσοντας νέους δρόμους στην επιστήμη και εισάγοντας πρωτοποριακές θεραπείες με εκπληκτικά αποτελέσματα, σύντομα εξελίχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη με 68 κλινικές σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες διακρίσεις σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, έρευνας και εισαγωγής νέων μεθόδων. Επιπλέον, σήμερα η DHI προσφέρει την πιο προηγμένη μεταμόσχευση μαλλιών και τη μοναδική που διδάσκεται σε δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Πρόκειται για την Direct Hair Implantation που προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και 100% φυσικό αποτέλεσμα, για πάντα!

Μέχρι σήμερα, η DHI έχει βοηθήσει περισσότερους από 250.000 ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση, με θεραπείες που αποτελούν ορόσημο για τον κλάδο διεθνώς. «Η DHI από την ίδρυσή της είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφοσίωσης στην καινοτομία. Θέλουμε να συνεχίσει η Ελλάδα να είναι πρωτοπόρος στη Διάγνωση, Πρόγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης. Για τον λόγο αυτό, αναπτύξαμε ένα νέο πρόγραμμα, το DPR 360 που δίνει τη δυνατότητα σε άνδρες και γυναίκες να βελτιώσουν όχι μόνο την εικόνα των μαλλιών τους αλλά το σύνολο της υγείας τους, για πάντα» τόνισε ο κ. Γιώτης.

inner

Σχετικά με την DHI Από την ίδρυση του το 1970, το DHI Global Medical Group έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών και κατά συνέπεια, τη ζωή χιλιάδων ανδρών και γυναικών που υπέφεραν από τριχόπτωση. Σήμερα, το DHI Global Medical Group προσφέρει την Direct Hair Implantation, την πιο σύγχρονη και πιο αποτελεσματική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την ολιστική αντιμετώπιση και πρόληψη της τριχόπτωσης. Παράλληλα, η DHI προσφέρει και το πλέον προηγμένο διαγνωστικό σύστημα τριχόπτωσης, το DSA που πλέον περιλαμβάνει και τα νέα DNA Hair Biology Test, Hair Protein Test και Stress Test που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

DHI Global Medical Group

Λεωφ. Βουλιαγμένης 30

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://dhi.gr/

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ