Stoiximan Super League

«Ιστορική νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Ιστορική-τόσο για την ομάδα όσο και για την Μυτιλήνη- χαρακτήρισε τη νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Βλαστέλλης, τονίζοντας την συνεισφορά του κόσμου στην προσπάθεια που έγινε.

Στη βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος της Καλλονής στην νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Δημήτρης Βλαστέλλης με δηλώσεις του στη Nova.

Ο 32χρονος επιθετικός σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των «πράσινων» τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Novasports:

«Είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει αυτός ο αγώνας, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος και θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Βλαστέλλης.

Για το τι πιστεύει ότι θα τους δυσκολέψει απέναντι στον Αστέρα: «Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε αυτά ακριβώς που θα μας πει ο προπονητής. Τώρα το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Ήταν μια ιστορική νίκη και για την ομάδα μας και για ολόκληρο το νησί. Σίγουρα σε αυτή τη νίκη βοήθησε και ο κόσμος. Ήταν πρωτόγνωρες αυτές τις στιγμές, όμως αποδείξαμε ότι με αυτό τον κόσμο στην έδρα μας μπορούμε να κοιτάξουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x