Τένις

Ήττα για Κοκκινάκη στην Πόλη

Την ευκαιρία να προχωρήσει στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχασε ο Θανάσης Κοκκινάκης, καθώς ο Ελληνοαυστραλός τενίστας γνώρισε την ήττα από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 2-0 σετ.

Η Κωνσταντινούπολη τελικά δε στάθηκε αρκετά φιλόξενη για τον Θανάση Κοκκινάκη. Ο 19χρονος Αυστραλός με ελληνικές ρίζες δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο τουρνουά τένις ATP 250 και να προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο 24χρονος Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-5) σε ένα αγώνα που διήρκεσε 93 λεπτά.

Ο Λάγιοβιτς ήταν εξαιρετικός στο σερβίς και δεν επέτρεψε στον Ελληνοαυστραλό να κάνει το παιχνίδι του, αν και ο 19χρονος τενίστας από τη Μελβούρνη πήρε δύο breaks.

Όμως, δεν κατόρθωσε να αποκρούσει επαρκώς τις επιθέσεις του Σέρβου, ο οποίος «έσπασε» δύο φορές σε κάθε σετ το σερβίς του στις συνολικά 14 προσπάθειές του, ενώ ήταν και αποτελεσματικότερος στις επιστροφές.

Χαρακτηριστικά, ο Λάγιοβιτς είχε αθροιστικά 78 πόντους έναντι 59 του Κοκκινάκη και πήρε δίκαια τη νίκη για δεύτερη φορά φέτος απέναντι στο 19χρονο αντίπαλό του μετά το τουρνουά στο Ακαπούλκο του Μεξικού.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x