Πόλο

Ήττα για την Εθνική πόλο

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία η Εθνική πόλο και χάνοντας 4-7 από το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Πειραιά για την τέταρτη αγωνιστική του Europa Cup έμεινε δεύτερη στην ισοβαθμία.

Η Ισπανία νίκησε την Εθνική πόλο ανδρών 7-4 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την τέταρτη αγωνιστική του Europa Cup και υπερτερεί πλέον στην ισοβαθμία μαζί τους, αφού η Ελλάδα είχε επικροτήσει στον αγώνα του πρώτου γύρου στη χώρα της Ιβηρικής με 7-5.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα, έπεσε πάνω στον Λόριο, που έπιανε τα άπιαστα και «βομβαρδίστηκε» από τον Γκρανάδος, που σημείωσε τα 5 από τα 7 γκολ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν σχετικά καλή στην άμυνα, με τον Ζερδεβά κάτω από δοκάρια σε καλή μέρα, αλλά ήταν αναποτελεσματική στην επίθεση από το ξεκίνημα και δεν μπόρεσε να προηγηθεί παρά μόνο στο 2-1.

Όμως, εκεί οι Ισπανοί απέκτησαν το προβάδισμα και αύξησαν στα τρία γκολ τη διαφορά στο φινάλε.

Η Ελλάδα είχε 3/10 π.π. και 1 περιφέρεια, ενώ η Ισπανία είχε 4/9 π.π., 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια.


Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 1-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Φλέγκας

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Λόριο, Μουναρίθ, Γκρανάδος 5, Καμπάνιας, Ντελ Τόρο, Λαρούμπε, Μπαρόσο 1, Περίκας, Ταχούλ 1, Περόνε, Μάγιαρακ, Μπούστος, Πινέδο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x