Γενικά

Ήττα με 3-0 για την Γκρενζάου στην πρεμιέρα του Σγουρόπουλου στην Bundesliga

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει το γνωμικό, αλλά ειδικά στην περίπτωση της Bundesliga πινγκ πονγκ ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Έτσι, ο Γιάννης Σγουρόπουλος έκανε την Κυριακή το ντεμπούτο του σ’ ένα από τα κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ουσιαστικό και γενικά η νέα ομάδα του, η Γκρενζάου, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην πρώτη αγωνιστική κι έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Μπαντ Κονιγκσχόφεν.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών κάτω των 21 ετών τοποθετήθηκε στη θέση 3 και αντιμετώπισε τον δυνατό Ιάπωνα Μιζούκι Οϊκάβα. Έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο σετ και τελικά κάμφθηκε με 3-0, έχοντας κάποια καλά διαστήματα.

Τη Δευτέρα, ο Σγουρόπουλος θα μεταβεί στο Όλομουτς για το World Tour της Τσεχίας, το οποίο θα διεξαχθεί 20-25 Αυγούστου.

Ο Σγουρόπουλος αγωνίστηκε μετά τις ήττες του Ιταλού Μιχάι Μπομποτσίκα και του Αμερικανού Τζα Κάνακ. Συνάντησε τον Οϊκάβα, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 76 του παγκοσμίου ranking list. Είχε προβλήματα στην υποδοχή και στις συνεχείς επιθέσεις του Ιάπωνα σε δύσκολα σημεία και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Στο δεύτερο σετ μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως έχασε στην παράταση και δεν άλλαξε την πορεία του ματς.


Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Μπαντ Κονιγκσχόφεν-Γκρενζάου 3-0:

Μπάστιαν Στέγκερ-Μιχάι Μπομποτσίκα 3-0 (11-9, 11-5, 11-8)
Κίλιαν Ορτ-Κάνακ Τζα 3-0 (13-11, 11-5, 11-7)
Μιζούκι Οϊκάβα-Γιάννης Σγουρόπουλος 3-0 (11-5, 14-12, 11-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x