Γενικά

Ήττα στον πρώτο τελικό του σουηδικού πρωταθλήματος για τη Στόρφορς της Τόλιου

Όπως ο ημιτελικός, έτσι και ο τελικός των πλέι οφ στη Σούπερ Κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών της Σουηδίας άρχισε με ήττα για τη Στόρφορς της Κατερίνας Τόλιου.

Αν αυτό μπορεί ν’ αποδειχτεί… γούρι για να γίνει «ανατροπή» στα επόμενα ματς θα φανεί στην πορεία, πάντως η σημερινή πρωταθλήτρια Σουηδίας έχασε βράδυ της Τετάρτης εκτός έδρας από την παραδοσιακά δυνατή Έσλοβ με 5-2. Ο δεύτερος τελικός διεξάγεται την Παρασκευή στην έδρα της Στόρφορς κι, αν προκύψει ισοπαλία 1-1 στις νίκες, τότε όλα θα κριθούν σε τρίτο τελικό στο ίδιο μέρος το Σάββατο. Ο αγώνας της Παρασκευής αρχίζει στις 19:30.

Την Τετάρτη, στον πρώτο τελικό η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών έδωσε τρία ατομικά παιχνίδια και είχε 1 νίκη και 2 ήττες.
Στον τελικό της Τετάρτης, η Έσλοβ είχε καλύτερη απόδοση και φτάνοντας στη νίκη με 5-2 φυσιολογικά έφερε μεγαλύτερη πίεση στη Στόρφορς.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης έχασε αρχικά από τη Φιλίπα Μπέργκαντ με 3-0 σετ. Στο δεύτερο παιχνίδι της ξεπέρασε με 3-2 σετ τη Ρεμπέκα Μούσκαντορ-Τβέιτ και τέλος έχασε με 3-1 σετ από την πολιτογραφημένη Σουηδέζα Λι Φεν, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών.

Η Στόρφορς εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον τίτλο της και το απόγευμα της Παρασκευής φιλοξενεί την Έσλοβ στον δεύτερο τελικό. Αν φτάσει στη νίκη, τότε όλα θα παιχτούν το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:00, επίσης, στο «σπίτι» της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x