Πόλο

Ηττήθηκε η Βουλιαγμένη, όλα για την πρόκριση στο τελευταίο ματς

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιαντράν η Βουλιαγμένη, που ηττήθηκε 9-6 στη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Champions League πόλο ανδρών. Όλα για την πρόκριση κόντρα στη Ντούισμπουργκ.

Ένα καταστροφικό οκτάλεπτο στέρησε την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η οικοδέσποινα Γιαντράν, εκμεταλλεύτηκε τα αδύναμα σημεία του ΝΟΒ στο δεύτερο οκτάλεπτο, πήρε τη διαφορά που κράτησε μέχρι τέλους και επικράτησε 9-6 στη δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου των προκριματικών.

Πλέον, η Βουλιαγμένη θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη της στο φινάλε της φάσης των ομίλων, όπου θα αντιμετωπίσει την γερμανική Ντούισμπουργκ αύριο, Κυριακή (16/10 – 10:45).

Για να περάσει θέλει οπωσδήποτε βαθμό στο παιχνίδι με τους Γερμανούς, που δεν έχουν δείξει να αποτελούν αντίπαλο που θα πρέπει να φοβάται Βουλιαγμένη.

Σε κάθε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Βουλιαγμένης, θέλει να μην νικήσει το Ανόβερο την Γιαντράν ή αν το κάνει, η διαφορά τερμάτων να είναι μικρότερη των 5.

Γιαντράν Χερτσεγκνόβι – ΝΟ Βουλιαγμένης 9-6
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 2-3, 1-1

Γιαντράν: Ουκρόπινα 1, Πόπαντιτς 1, Βίντοβιτς 1, Σπάιτς 1, Ράντοβιτς 3, Πέτκοβιτς 2.
ΝΟ Βουλιαγμένης:Κοπελιάδης 1, Χρυσοσπάθης 1, Αφρουδάκης 1, Καπότσης 2, Τίγκας 1,

Η Βαθμολογία
1. Γιαντράν 6 (21-10)
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3 (17-19)
3. Αννόβερο 3 (18-15)
4. Ντούισμπουργκ 0 (9-20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x