Επικαιρότητα

Ιωάννινα: Αναγνωρίστηκε ο κλέφτης που παρίστανε τον πλανόδιο

Μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι θα έκανε επίδειξη λευκών ειδών

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο αναζητούσαν οι αστυνομικοί τα ίχνη δυο τσιγγάνων «μαϊμού» πλανόδιων πωλητών, οι οποίοι είχαν χτυπήσει την πόρτα μιας ηλικιωμένης στο Ζαγόρι Ιωαννίνων με το πρόσχημα ότι θα της έκαναν επίδειξη λευκών ειδών και είχαν αρπάξει τις οικονομίες της.

Μετά από έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κήπων και με τη βοήθεια της Ασφάλειας Ιωαννίνων, η κλοπή εξιχνιάστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 62χρονου τσιγγάνου για κλοπή κατά συναυτουργία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει ένας ακόμη συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι δυο τους είχαν πάει το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου 2015 στο σπίτι της 83χρονης γυναίκας στην κοινότητα Καλουτά και, ενώ ο ένας από αυτούς της έδειχνε κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, ο άλλος ανακάλυπτε πού φύλαγε χρήματα και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά, έφυγαν και πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να αντιληφθεί την κλοπή η ηλικιωμένη και να καλέσει την Αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x