Βόλεϊ

Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό

Την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη απ’ τον Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τον επόμενο χρόνο. «Μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο 26χρονος κεντρικός.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο 26χρονος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και εντάχθηκε στο ρόστερ τους, μετά από μια πολύ καλή σεζόν που είχε με τον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του παίκτη η ομάδα του Πειραιά καυτηρίασε την απόφαση για προσθήκη τέταρτου ξένου στα ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύει τον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παίκτες και αρνείται να συμμετάσχει στην «κωμωδία» με την υπόθεση του 4ου ξένου η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ενώ έχουμε εισέλθει στον μήνα Αύγουστο. Ο Γιάννης Τακουρίδης, είναι γεννημένος το 1988, και έχει αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου, στον Ηρακλή και στον Άρη».

Μετά από την έναρξη της συνεργασίας ο Γιάννης Τακουρίδης σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρωταγωνιστεί σ’ όλα τα αθλήματα και έχει τεράστια ιστορία στο βόλεϊ. Εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Μεγάλο κίνητρο είναι και η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x