Μαχητικά Αθλήματα

Και πάλι ντοπέ ο Τζον Τζόουνς – Αντιμέτωπος πια με το τέλος της καριέρας του!

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε ο Τζον Τζόουνς σε εξετάσεις για τον τελευταίο του αγώνα με τον Κόρμιερ στο UFC. «Αυτό μάλλον είναι το τέλος της καριέρας του», τόνισε ο Ντάνα Γουάιτ.

Το τέλος της καριέρας του Τζον Τζόους είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ άλλοτε. Ο Βρετανός μαχητής του UFC σε αιματολογικό έλεγχο που του έγινε πριν από τον αγώνα του με τον Κόρμιερ τον περασμένο μήνα στο UFC 214 (τον οποίο νίκησε με νοκ-άουτ στον τρίτο γύρο), βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Την εξέλιξη αυτή την έκανε γνωστή ο αμερικανικός οργανισμός αντι-ντόπινγκ σε σχετική ανακοίνωση που διευκρινίζει ότι στο αίμα του Τζόουνς έχουν βρεθεί ίχνη της ουσίας «τουριναβόλης», η οποία θεωρείται άκρως διεγερτική.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βρετανός βρίσκεται να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας με αποτέλεσμα πλέον να αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό τεσσάρων ετών από οποιαδήποτε αγωνιστική δράση.

Φυσικά, το γεγονός αυτό φέρνει τον Τζόουνς πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στο τέλος της καριέρας του κάτι που ουσιαστικά παραδέχθηκε και ο επικεφαλής του UFC, Ντάνα Γουάιτ σε δηλώσεις του. «Αυτό, ναι, πιθανότατα είναι το τέλος της καριέρας του», ανέφερε.

Ο Τζόουνς θεωρείτο ως ένας από τους καλύτερους μαχητές στην κατηγορία του, είχε στην κατοχή του μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τη ζώνη του πρωταθλητή. Ωστόσο, ο αυτοκαταστροφικός του χαρακτήρας του δημιουργούσε πάντα προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x