Ελλάδα

Και Πεσάκοβιτς η Νέα Κηφισιά

Η Νέα Κηφισιά συνέχισε τις καλές μεταγραφές με τον Σέρβο γκαρντ Νίκολα Πεσάκοβιτς, που βρέθηκε στον... προθάλαμο της εθνικής Σερβίας.

Μία ακόμη πολύ καλή προσθήκη έκανε η Νέα Κηφισιά, καθώς απέκτησε τον Νίκολα Πεσάκοβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος, που αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2», υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο ύψους 1,93μ. γκαρντ έπαιξε φέτος το καλοκαίρι με τη δεύτερη ομάδα της Σερβίας έχοντας 13,2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Μπόρατς Τσάτσακ έχοντας πολύ καλές επιδόσεις με τη φανέλα της.

Η ανακοίνωση:

«Ένας από τους πιο εξελίξιμους Σέρβους αθλητές, ο Nicola Pesakovic υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Κηφισιά.

Ο 23χρονος combo guard αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, καθώς θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους μπασκετμπολίστες της Σερβικής σχολής.

Ο Νίκολα Πεσάκοβιτς γεννήθηκε στις 16/04/1991 στο Cacak της Σερβίας. Έχει ύψος 1.93, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και διακρίνεται για το πολύ καλό του σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Μπόρατς και το 2011 η Παρτίζαν τον έκανε δικό της. Τη σεζόν 2012-13 αγωνίσθηκε με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα, ενώ την σεζόν που μας πέρασε(2013-14) επέστρεψε στην Μπόρατς με την οποία σε 40 αγώνες είχε 12.5 πόντους μ.ο, 3 ασίστ μ.ο, 3.3 ριμπάουντ μ.ο και 1 κλέψιμο σε 30.1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Αυτό το καλοκαίρι προήχθη στην Εθνική Σερβίας Β” διαπρέποντας στα επτά φιλικά που αγωνίστηκε. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας πετυχαίνοντας 93 πόντους (13,2 κατά μέσο όρο) με κορυφαίες βραδιές τους 25 πόντους στη νίκη επί της Εθνικής Κίνας (93-95) και τους 19 πόντους στην ήττα από την Εθνική Σερβίας Α” (83-57)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x