Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Και στο βάθος... επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Κόντρα στη γενικότερη νοοτροπία των τελευταίων ετών, οι Τσέλσι και Άρσεναλ έδειξαν απέναντι σε ΠΑΟΚ και Βόρσκλα ότι θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην το υποτιμήσουν.

Κόντρα στη γενικότερη νοοτροπία των τελευταίων ετών, οι Τσέλσι και Άρσεναλ έδειξαν με τα παιχνίδια τους απέναντι σε ΠΑΟΚ και Βόρσκλα ότι θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην το υποτιμήσουν.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Οι άνθρωποι που έχουν οι δύο ομάδες του Λονδίνου στον πάγκο τους, δίνουν σημασία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των συλλόγων τους και γνωρίζουν πόση διαφορά θα κάνει μια επιτυχία στην πρώτη τους σεζόν στα κλαμπ του Λονδίνου.

Η Τσέλσι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αν και θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς διαφορετικά τα πράγματα αν δινόταν το πέναλτι του Μπάρκλεϊ στον Μαουρίτσιο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι πως σε αντίθεση με ό,σαι γράφονταν και λέγονταν το προηγούμενο διάστημα για μια Τσέλσι πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Σάρι παρέταξε μια σχεδόν πλήρη ομάδα έτοιμη για το αποτέλεσμα και δίχως ίχνος αδιαφορίας ή υποτίμησης του αντιπάλου και της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ έφτασε στο πολύ εύκολο 4-2 επί της Βόρσκλα και μπορεί να τα δύο γκολ παθητικό να... μουτζούρωσαν κάπως τις εντυπώσεις από τη βραδιά στο «Έμιρεϊτς», όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι απόδειξη και της οπτικής γωνίας του Ουνάι Έμερι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x