Χάντμπολ

«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού

Με τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό της Handball Premier με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 28-21.

Ο τέταρτος τελικός της Handball Premier στο ΟΑΚΑ διεκόπη οκτώ λεπτά πριν το τέλος και ολοκληρώθηκε, αφού πρώτα εκκενώθηκε το γήπεδο. Στο φύλλο αγώνα, γράφτηκαν τα φτυσίματα προς τους "ερυθρόλευκους" παίκτες, η ρίψη ενός καπνογόνου και τα μπουκάλια που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Καλαφάτης» από τους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς.

Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα, έγιναν δύο διακοπές για πέταγμα νερού και φτυσιμάτων κατά αθλητή του Ολυμπιακού που αγωνιζόταν στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ. Ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 52:47, ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού είχε πάρει τάιμ άουτ, πετάχτηκαν αντικείμενα (μπουκάλια νερού, κουτάκια μπύρας) προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ έγινε και ρίψη καπνογόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από 25’ με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και ενώ το γήπεδο είχε εκκενωθεί από τους φιλάθλους. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x