Επικαιρότητα

Καλαμάτα: Ανήλικη τσιγγάνα κακοποιήθηκε από δυο αλλοδαπούς

Την καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια η 13χρονη μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου όπου φοιτά και στην οποία άνοιξε την καρδιά της.

Προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαμάτας πήραν οι δυο αλλοδαποί που κατηγορούνται για βιασμό και αποπλάνηση μιας ανήλικης τσιγγάνας, μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια η 13χρονη μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου στο οποίο φοιτά.

Η αποκάλυψη για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, έγινε όταν η 13χρονη άνοιξε την καρδιά της στη διευθύντρια. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, το καλοκαίρι του 2015 την πλησίασε αρχικά ο 27χρονος Πακιστανός στην Παραλία της Καλαμάτας, τη φίλησε και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα με βίαιο τρόπο. Το ίδιο φέρεται να της έκανε τις ημέρες των Χριστουγέννων ο 22χρονος Αφγανός που την πλησίασε στον καταυλισμό όπου διαμένει.

Οι δύο αλλοδαποί έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας μόλις εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Καλαμάτας, με κατηγορίες για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης. Ο Πακιστανός συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και ο Αφγανός το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Καλαμάτα. Η μικρή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από την οποία δεν διαπιστώθηκε ότι υπήρξε ολοκληρωμένη συνουσία, ωστόσο δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x