Ελλάδα

Καλάθια για... την ενίσχυση των απόρων

Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες (17/12) στην Τρίπολη ανάμεσα στο σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών και τον Αρκαδικό.

Ένα μάθημα ανθρωπιάς έδωσαν χθες (17/12) στην Τρίπολη ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών με την ομάδα του Αρκαδικού στο φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης με σκοπό να ενισχυθούν οι οικογένειες άπορων Τριπολιτσιωτών αλλά και να αγοραστούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Σπουδαία ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ που έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στα γήπεδα της Α1 και του εξωτερικού έδωσαν το παρόν στο κλειστό ΔΑΚ της Τρίπολης και συγκεκριμένα οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Νέναντ Βούκσενιτς, ενώ ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις παιδικές ομάδες του Αρκαδικού και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης και στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας με την ανδρική ομάδα των Αρκάδων με τους αστέρες του παρελθόντος. Οι δυο ομάδες χάρισαν μοναδικές στιγμές στο κοινό που παραβρέθηκε στο ΔΑΚ της Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης βραβεύτηκαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Χατζής από τους Αρκάδες, ενώ οι βετεράνοι έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στην πρώην μπασκετμπολίστρια Φωτούλα Βολωνάκη που επιμελήθηκε την οργάνωση της βραδιάς.

inner

inner

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν τιμητικές απονομές στους Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκο Χατζή για την προσφορά τους στο μπάσκετ από τον Δήμο Τρίπολης ενώ τιμήθηκε η Φωτούλα Βολονάκη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ από την ομάδα βετεράνων καλαθοσφαιριστών και δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στις δύο ομάδες.

Για την ιστορία νικήτρια της αναμέτρησης αναδείχθηκε η ομάδα των Βετεράνων με 97-94.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπάνε Πέλεβιτς δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στην Τρίπολη για αυτό τον κοινωφελή σκοπό: «Πρώτη φορά ήρθα στην Τρίπολη και χαίρομαι για αυτό. Ευτυχώς κάναμε σύλλογο Βετεράνων στην Ελλάδα και ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και δίνουμε αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή αναπτύσσεται το μπάσκετ στην επαρχεία ενώ οι μεγάλες πόλεις έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα. Ο Αρκαδικός πάει πάρα πολύ καλά και πρέπει να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο».

Από την πλευρά του ο 36χρονος άσος του Αρκαδικού, Νίκος Χατζής, τόνισε πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να αγωνιστεί με τους βετεράνους: «Μου κάνουνε πλάκα και μου λένε σιγά σιγά να πάω και εγώ στην ομάδα από την άλλη όμως μου λένε πως όσο μπορώ να συνεχίζω να παίζω και να το ευχαριστιέμαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x