Ελλάδα

Καλεί Μαυρία ο Ρανιέρι

Στη λίστα με τους «λεγεωνάριους» πρόσθεσε τον Χάρη Μαυρία ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος παρακολούθησε τον Κώστα Σταφυλίδη και μίλησε με τον Κώστα Μήτρογλου.

Πρόσκληση στον Χάρη Μαυρία θα απευθύνει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας τον διεθνή μεσοεπιθετικό για το πρώτο παιχνίδι με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ο νεαρός εξτρέμ συμμετείχε κανονικά στα φιλικά προετοιμασίας της Σάντερλαντ, όμως στο χθεσινό ματς με την Γουέστ Μπομ έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γκας Πογιέτ.

Εν τω μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε χθες στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον Κώστα Σταφυλίδη στο ματς της Φούλαμ με την Μίλγουολ (ήττα με σκορ 1-0) και εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του νεαρού μπακ-χαφ. Δεν κλήθηκε, όμως, τώρα επειδή κρίθηκε ότι πρέπει να βοηθήσει την Εθνική Ελπίδων στις υποχρεώσεις της.

Είχε κατ’ ιδίαν επαφή με τον Κώστα Μήτρογλου στην Αγγλία, στο περιθώριο της παρουσίας του. Ο διεθνής φορ του εξήγησε πως ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον διαβεβαίωσε ότι έχει ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Φούλαμ. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x