Euro 2024

Πιτσούρκα: «Καλή η Ελλάδα, δύσκολα τα παιχνίδια»

Κόντρα στις προβλέψεις των συμπατριωτών του για τους αγώνες μπαράζ με την εθνική Ελλάδος για το Μουντιάλ 2014 πήγε ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίτορ Πιτσούρκα μέσω δηλώσεων του.

Ο 57χρονος τεχνικός σχολίασε αρχικά τα όσα είπε ο πρώην ομοσπονδιακός των δύο ομάδων, Άνχελ Ιορντανέσκου, ο οποίος έκανε λόγο για λίγο δυσκολότερο ματς από ότι με την Εσθονία. «Αν ήταν ο Ιορντανέσκου προπονητής της ομάδας τότε θα είχε λόγο να μιλήσει. Είναι επαγγελματίας και γνωρίζει πολύ καλά το άθλημα σε αυτό το επίπεδο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι καλό να δημιουργείται τέτοια ατμόσφαιρα πριν από ένα παιχνίδι. Είναι μεγάλη η διαφορά το σημαίνει Ελλάδα και το τι είναι η Ρουμανία. Ένα τέτοιο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το πόσο δύσκολο είναι. Αυτό ισχύει και για τις δυο ομάδες».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γκίκα Ποπέσκου, που χαρακτήρισε την Ελλάδα ως τον επιθυμητό αντίπαλο. «Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν άγνοια. Βλέπουν μόνο το γεγονός ότι η Ελλάδα κερδίζει με 1-0 και τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες για να παίξουν στο Μουντιάλ. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα και έμπειρη και δεν κερδίζει τυχαία αυτά τα ματς», κατέληξε ο Πιτσούρκα.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x