Stoiximan Super League

Καλτσάς: «Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα»

Ιδανική χαρακτήρισε την «πρεμιέρα» της Καλλονής στο γήπεδό της ο Νίκος Καλτσάς, μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη. «Θέλαμε συνέχεια μετά τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Βαλλιός.

Την απόλυτη ικανοποίησή του απ’ το πρώτο ματς που έδωσε η Καλλονής τη φυσική της έδρα εξέφρασε ο Νίκος Καλτσάς.

Ο μέσος της ομάδας της Μυτιλήνης δεν έκρυψε την χαρά του μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη (2-0, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Δεν μπορούσε να είναι καλύτερη η βραδιά. Η ομάδα επέστεψε στη φυσική της έδρα και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Ήταν μια καθαρή νίκη, ήμασταν καλύτεροι και η χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Το αφιερώνω στον κόσμο της Καλλονής. Η ομάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της, παίζει καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα παίρνει ψυχολογία με αυτό το καλό ξεκίνημα. Είναι διαφορετική η εικόνα και παίρνουμε δύναμη απ' τον κόσμο και νιώθουμε να παίζουμε στο σπίτι μας».

Βαλλιός: «Δεν θα έχουμε προβλήματα φέτος»
Αρκετά αισιόδοξος για την παρουσία της Καλλονής στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε και ο Στράτος Βαλλιός.

«Είχαμε στην αρχή άγχος, ήταν το πρώτο ματς στην έδρα μας αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μετά από ένα μεγάλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να έχουμε συνέχεια και αν οχυρώσουμε την έδρα μας δεν θα έχουμε πολλά προβλήματα φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x