Γιώργος Ζαχαριάδης

Καλύτερα που δεν νίκησε στη Ριζούπολη

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ, που δεν μας πείθει ούτε και φέτος ότι θα τα καταφέρει.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Καλύτερα που δεν νίκησε στη Ριζούπολη, διότι αυτή την ώρα, άλλη κουβέντα θα είχαμε.

Μέχρι και για… επαγγελματική νίκη θα ακούγαμε από τα «μεγάφωνα» του ΠΑΟΚ…

Με αυτές τις δυό γραμμές εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι και είμαι απόλυτος σε αυτό το θέμα, δηλαδή αυτό που αφορά το φετινό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ, που φωνάζει και πάλι ότι θα το κατακτήσει και έχει βάλει κι άλλους να το λένε, για να το πιστέψουμε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν απονέμεται το πρωτάθλημα δια βοής… Μόνο δια της βαθμολογικής θέσης και ειδικά της κορυφής.

Και για τις κορφές της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ των τριών πρώτων αγωνιστικών, δεν λέει.

Ίσως, μετά από ένα μήνα να είναι ένας άλλος ΠΑΟΚ. Με καλύτερους τους παίκτες που μόλις άρχισαν προπονήσεις. Θα αποδίδουν βάσει των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών κι ο ΠΑΟΚ θα γίνει όσο ανταγωνιστικός χρειάζεται για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Θέλω να το πιστεύω. Δεν μπορώ όμως να το πιστέψω αυτές τις μέρες, διότι βλέπω έναν προπονητή με… τρικυμία εν κρανίω που δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τους νέους, ούτε τους παλιότερους ποδοσφαιριστές του.

Στο κάτω κάτω της γραφής, για να νικήσεις τους δέκα του Απόλλωνα, δεν χρειάζεσαι μεταγραφές. Νου και γνώση χρειάζεσαι από προπονητή που ξέρει τι θα πει να παίρνεις τις νίκες που θα σου δώσουν το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου, δεν είμαι σίγουρος ότι το κατέχει αυτό το άθλημα… Δηλαδή τον πρωταθλητισμό.

Για να πάμε παρακάτω.

Ο ΠΑΟΚ χάνει το χρόνο του διότι αν είναι να βοηθηθεί από μεταγραφές, τις κάνει με μεγάλη καθυστέρηση. Αν είναι να φτιάξει ομάδα πρωταθλητισμού, κι αυτή την κτίζει χωρίς τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές , αλλά, περιμένει να τους πάρει κοψοχρονιά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Κι αυτό έχει το κόστος του. Και είναι διπλό…

Από τη μια θα χάσεις παιχνίδια ύπουλα στις αρχές του πρωταθλήματος που έπρεπε να έχεις στο τσεπάκι σου και από την άλλη μπορεί να πάθεις μια νίλα στην Ευρώπη και να χάσεις σημαντικά έσοδα καθώς και το πρεστίζ του Ευρωπαίου.

Όλο αυτό, μαζί με την αναστάτωση που έχεις προκαλέσει κύριε Ιβαν, επιλέγοντας προπονητή της Β΄ Κίνας, αλλά, δεν τον αντικαθιστάς με προπονητή που εγγυάται (στο μέτρο του δυνατού…) ότι θα αποφεύγεις τις κακοτοπιές, όπως στη Ριζούπολη και στη Λειβαδιά, είναι ένα μεγάλο θέμα. Και δεν είναι ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα. Είναι για μια χρονιά που… πέρασε και είναι κάτι σαν τις προηγούμενες πέντε.

Υ. Γ. Το πήρατε χαμπάρι τι έγινε στα τρένα, που δεν άφησαν τους ΠΑΟΚτσήδες να ταξιδέψουν. Το ακούσατε ή να το φωνάξουμε κι αυτό;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x