Γιώργος Ζαχαριάδης

Καλύτερα σπουδαίο τερματοφύλακα, παρά Βιερίνια

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το καλοκαίρι του τερματοφύλακα και τον Βιερίνια που μπαίνει σε δεύτερο πλάνο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com

Μοιάζει εικονική πραγματικότητα, αλλά, δεν είναι ότι δεν θα πρέπει να δίνεις βάση σε όσα ακούγονται για τον Οτσόα. Για τα ποσά που αναφέρονται στον Τύπο και που ξεκινούν από τα 650 χιλιάρικα του ΠΑΟΚ, μέχρι τα 1,2 της Αντάλιασπορ. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για να γίνει πιστευτή. Αν ο ΠΑΟΚ δίνει κάποια χρήματα για να πείσει τον Μεξικανό και να αποκτήσει οριστικά υπόσταση μια θέση όπου υπάρχει χρόνιο πρόβλημα, μάλλον δεν τον θέλει και πολύ…

Και καλά, αν γνωρίζει την πρόταση της Αντάλιασπορ, έκανε τόσο… μικρότερη, διότι δεν επιθυμεί να μπει σε παιχνίδι πλειστηριασμού και ίσα που έδωσε το παρών. Για να πει δηλαδή ότι έκανε μια προσπάθεια να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα επιπέδου Μουντιάλ.
Όλα αυτά δεν μοιάζουν σοβαρά στα αυτιά κανενός από όλους όσοι θα δουν ή γνωρίζουν τι υπάρχει πίσω από τα παραπάνω νούμερα.

Ούτε μπορεί να πεισθεί κανείς, με επιλογές σαν του Αργεντίνου, του Ρέι, που δεν έχει βιογραφικό, αλλά, είναι μία ακόμη λύση με μεγάλο ρίσκο.

Μέχρι ο Μίχελ να καταλήξει σε έναν τερματοφύλακα που θα δίνει βαθμούς (όπως κι ο Γλύκος, σε πολλές περιπτώσεις) και θα αποκτήσει σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και κυρίως θα συμβάλει ως αθλητής- προσωπικότητα, θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή. Για να μην έχουμε τα ίδια, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά και δεν θα είναι ο Γλύκος που θα δώσει λύσεις, αλλά, ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να μείνει ξεκρέμαστος και εκτεθειμένος και να πάει στράφι μια ολόκληρη χρονιά.

Αν είναι να γίνει μια υπέρβαση, θα ψηφίσω σπουδαίο τερματοφύλακα και ο Βιερίνια ας περιμένει.

Δεν επιμένω στον Οτσόα. Επιμένω σε τερματοφύλακα που θα κάνει τη διαφορά και θα είναι ο καλύτερος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x