Stoiximan Super League

Καμία εξέλιξη με Αθανασιάδη

Ανάμεσα στις επαφές που είχε χθες ο Ιβάν Σαββίδης ήταν και με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Χωρίς πάντως να σημειωθεί κάποια θετική εξέλιξη για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μπαίνει στον τελευταία χρόνο του συμβολαίου του και ένα από τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι η επέκτασή του.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και είχε επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του, τον Ζήση Βρύζα και την Μαρία Γκοντσάρεβα. Μεταξύ των επαφών που έγιναν υπήρξε και μία συνάντηση με τον Αθανασιάδη στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» συζήτησε με τον Έλληνα επιθετικό χωρίς πάντως να υπάρξει εξέλιξη όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να συζητήσει και να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Μένει το θετικό κλίμα που υπάρχει για συνέχιση της συνεργασίας ΠΑΟΚ και Αθανασιάδη να λειτουργήσει θετικά ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, όταν καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x