Mini Football

Καμία ...μάσκα στο θέαμα N'JOY UNI-League 13!

Ο θεσμός του N'JOY UNI-League 13 είχε σημαντικά ματς και στο τριήμερο το οποίο κατέληξε στην Καθαρή Δευτέρα!

Μεταξύ των καρναβαλικών εκδηλώσεων, το κέφι για μπάλα δεν ελαττώθηκε και οι ομάδες αντάμωσαν στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς να ξεκινήσουν πρώιμη…νηστεία στο σκοράρισμα! Με αγώνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα και Ρέθυμνο (οι λοιπές πόλεις είχαν διακοπή), οι φοιτητές και οι σπουδαστές συνεχίζουν να τιμούν τον μεγάλο αυτό θεσμό και παράλληλα να προετοιμάζονται ψυχολογικά για την τελική του ευθεία!

Παράλληλα, ένα ακόμα σημαντικό γεγονός ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, την επίσημη έναρξη του N’JOY UNI-League Veteran 1, το οποίο είναι ο θεσμός όλων εκείνων που σταμάτησαν να είναι φοιτητές αλλά παρόλα αυτά δεν θέλουν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους! Ναι, καλά ακούσατε, και στην πρώτη version της διοργάνωσης που ξεκινά αυτήν τη βδομάδα, συμμετέχουν ήδη 20 ομάδες που αναβιώνουν μνήμες του θεσμού από το 2002 μέχρι σήμερα...

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά στους φοιτητές μας! Άλλωστε δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για εκείνους...

Απλή απογείωση!

To N'JOY UNI-League 13 έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε το σασπένς να μη λείπει σε καμία φάση της διοργάνωσης και οι ομάδες να διατηρούν ανελλιπώς το ενδιαφέρον του σε κάθε παιχνίδι!

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που ξεχωρίσαμε αυτή τη βδομάδα:

Αθήνα
River klain-Πάλι Καρ 14-3
Δράκοντας -Μαστίχα 3-2

Θεσσαλονίκη
Παπάδες FC-The legends 9-7
Larissa City-Vodka Juniors 11-2
Σώμαν-Mpafalonica 1-6
Χίος FC-Nerds FC 3-2

Ηράκλειο
Drink Team-Ατλέτικο Μπινέιρος (8x8) 9-1
Μark Travel-Stefites 3-11
Ajax Κρήτης-Γόρτυς 2-6

Ιωάννινα
Supremum-Poca Juniors 15-10
Κίτρινο Υποβρύχιο-Familia 6-4
Επιστήμονες-Copa Copana 15-2

Ρέθυμνο
Μιρτί FC-Γ.Γ.Δ. 2-4
Calmeiros FC-Pari de Commune 3-6
Γ.Γ.Δ.-Μπαρτσελιώμα 9-1
Φυσικοθεραπευτές-Μιρτί FC 2-3
Aλκοολικός Αστέρας FC-Alpha Team 3-6

Ο χορηγός εκπαίδευσης ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνει στους νικητές από μία μεγάλη υποτροφία και έτσι από το 2011 απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI-League αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας για το miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball της EMF (European Minifootball Federation) και το κίνητρο για τις ομάδες είναι πλέον μεγάλο, αφού οι απαιτήσεις αλλά και η προβολή της πανευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει αυξηθεί κατακόρυφα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x