Πόλο

Καμμένου: «Μικρές οι διαφορές από τον Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε αλάνθαστες»

Τον τελικό Κυπέλλου της Βουλιαγμένης κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε η Αλεξία Καμμένου.

Για την άνετη νίκη επί του Ρεθύμνου και την πρόκριση της Βουλιαγμένης στον τελικό Κυπέλλου μίλησε η Αλεξία Καμμένη, μετά το τέλος των ημιτελικών.

«Ήταν μια καλή προπόνηση, δώσαμε ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να αγωνιστούν. Ήταν μια γιορτή, μια ιστορική στιγμή αφού αποτελεί το πρώτο παιχνίδι για τον νέο αυτό θεσμό σε τελική φάση. Από εκεί και πέρα δεν δοκιμάσαμε πολλά από αυτά που θα δοκιμάσουμε αύριο και πιστεύω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο», σχολίασε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, ενώ για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό είπε:

«Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι επομένως τα πάντα εξαρτώνται και από τη μέρα στην οποία θα βρεθεί η ομάδα. Οι διαφορές από τον Ολυμπιακό είναι πολύ στενές και θα πρέπει αύριο να είμαστε σχεδόν αλάνθαστες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η ομάδα μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και βλέπουμε πρόοδο καθημερινά, είμαστε αισιόδοξοι».

Εκ μέρους των παικτριών, μίλησε η Χριστίνα Κώτσια, η οποία ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στο σύνολο, για να ενισχύσει τις προσπάθειές του στο Final-4 του Κυπέλλου και την τελική φάση του πρωταθλήματος.

«Έχω επιστρέψει μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είμαστε έτοιμες και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Σε ό,τι αφορά τον τελικό, εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και πιστεύω πως θα γίνει μια μεγάλη μάχη».

Φιτσανάκης: «Με δική μας πισίνα θα κάναμε άλματα προς τα εμπρός»
Το πρόβλημα της απουσίας μεγάλου κολυμβητηρίου στο Ρέθυμνο, που αναγκάζει τον σύλλογο να ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να δώσει τα ματς του, έθιξε μετά το τέλος του ημιτελικού ο Κώστας Φιτσανάκης.

«Εκπροσωπούμε και τις ομάδες που δεν έχουν δικό τους κολυμβητήριο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να είχαμε μια δική μας πισίνα και πιστεύω ότι έτσι θα κάναμε άλματα προς τα εμπρός. Τώρα κάνουμε σιγά-σιγά ανοδικά βήματα, αργά και σταθερά. Δεν είναι εύκολες εποχές για να έρχεται πολύς κόσμος στα κολυμβητήρια, αλλά παρόλα αυτά λειτουργούμε καλά και έχουμε χτίσει μια οικογένεια», σχολίασε ο τεχνικός του κρητικού συλλόγου, ενώ για τον τελικό είπε: «Στον τελικό μπορούν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, δεν θα ρίσκαρα να χρίσω κάποιον ως φαβορί».

Από τη μεριά της, η 19χρονη παίκτρια του ΝΟΡ, Ηρώ Καρυπίδου, είπε: «Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είναι τιμή μας που βρεθήκαμε εδώ. Θέλαμε να εκπροσωπήσουμε το νησί μας και όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει ως τώρα. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ έμπειρες παίκτριες και χαρήκαμε που γνωρίσαμε τα κορίτσια. Τώρα περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια της συνέχειας της σεζόν, στα play-off. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μια οικογένεια. Στον πιθανό τελικό, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, έχοντας μεγάλες διακρίσεις και πιστεύω να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x