Γ' Εθνική

Κάμπος: «Οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά»

Ο Πάουλο Κάμπος αναφέρθηκε μετά την αναμέτρηση του Άρη με τη Θύελλα Φιλώτα στο θέμα του Σανιά, ενώ για την εμφάνιση της ομάδας του σχολίασε: «έκαναν καλή δουλειά οι παίκτες μου».

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη στο ματς με τη Θύελλα Φιλώτα έμεινε ο Πάουλο Κάμπος και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η ομάδα του έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε ότι ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι η καλύτερη που έχει κάνει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας. Τους μελετήσαμε πολύ καλά και προετοιμάσαμε το κατάλληλο πλάνο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Δεν αστειευόμαστε. Ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δώσαμε επτά επίσημα παιχνίδια. Φέραμε μόνο μία ισοπαλία και αυτό δείχνει την δουλειά της ομάδας. Δεν θέλω να πω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλή», σχολίασε ο 57χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς αν είναι σύμφωνος με την απομάκρυνση του Σανιά, απάντησε: «Όλες αυτές οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες, τις σκεφτόμαστε και οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, όχι μόνο από ένα άτομο».

Για τις δηλώσεις του Σανιά, που ανέφερε ότι τον ήθελε και αν αποφάσισε με τον Γαλανό από κοινού την αποχώρηση του: «Όταν ήρθα εδώ, ήταν στην ομάδα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. Έκανε προπονήσεις κάθε μέρα, αλλά η απόφαση πάρθηκε από το μάνατζμεντ του κλαμπ, από τη διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες. Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά, αλλά για το παιχνίδι. Όποια απόφαση είναι να παρθεί, θα τη δούμε από τον Ιανουάριο».

Για την απόδοση του κέντρου μετά την αλλαγή συστήματος: «Πολύ καλή εμφάνιση, έξυπνη στρατηγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κατοχή της μπάλας, καλές επιθέσεις και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει ευκαιρίες. Είχαν βέβαια κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις, είναι δική μου ευθύνη».

Για τον Καρατζιοβαλή: «Έκανε ένα τεστ πριν τον αγώνα. Είναι πολύ έμπειρος. Του έδωσα το δικαίωμα να μου πει κατά πόσο είναι έτοιμος και στις στιγμές που έπρεπε να φανεί, ήταν πολύ καλός. Και επειδή στο τέλος δεν είχαμε πολύ πίεση, δεν ήθελα να επιβαρύνω τον τραυματισμό του και για αυτό έβαλα τον Μπαϊμάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x