Μαχητικά Αθλήματα

Κανέλο: «Θα βγάλω νοκ-άουτ τον Γκολόβκιν»

Κανέλο Άλβαρες και Γκενάντι Γκολόβκιν θα βρεθούν αντιμέτωποι το προσεχές Σάββατο στο κορυφαίο πυγμαχικό γεγονός, με τον πρώτο να δηλώνει πως θα βγάλει νοκ-άουτ τον αντίπαλό του.

Ο Κανέλο Άλβαρες και ο Γκενάντι Γκολόβκιν θα μοιραστούν το ρινγκ της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι δύο πυγμάχοι θα παλέψουν για τις ζώνες της WBA(Super), της WBC, της IBF και της IBO στην κατηγορία middleweight (από 70 έως 73 κιλά).

Σε δηλώσεις του, ο 27χρονος Μεξικανός Άλβαρες υποστήριξε ότι προετοιμάζεται για να βγάλει νοκ-άουτ τον Γκολόβκιν.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σας υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να απολαύσετε έναν ωραίο αγώνα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η νίκη» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Πάντα προετοιμάζομαι για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό το κάνω για τους ανθρώπους μου, την ομάδα μου και τη χώρα μου. Αυτό θα κάνω και το Σάββατο».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε και στον Γκενάντι Γκολόβκιν, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, υποστηρίζοντας πως: «θα μπω μέσα στο ρινγκ και θα κερδίσω τον αγώνα. Έχω προετοιμαστεί για να τον βγάλω νοκ-άουτ. Όλα μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα. Αλλά έχω προετοιμαστεί για αυτό, να τον βγάλω νοκ-άουτ».

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x