Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κάποιος που δεν θα διστάσει να σπάσει αυγά!

Διαβάστε το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για πρόσληψη του Σαμ Αλαρντάις από την εθνική Αγγλίας.

Η παρουσίαση του καινούργιου προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρντάις, δεν έκρυβε κάποια έκπληξη, αλλά επανέφερε στο προσκήνιο την πιο λογική πρόταση που συζητιέται, εδώ και χρόνια, στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτή της χειμερινής διακοπής στην Πρέμιερ Λιγκ και η οποία θα μπορέσει να δώσει στους ποδοσφαιριστές απαραίτητες ανάσες στη διάρκεια της σεζόν προκειμένου να μην είναι «σκασμένοι» στο τέλος της χρονιάς!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Φυσικά το πρόβλημα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας δεν είναι οι πολλοί αγώνες, όταν έρχεται η ώρα της κρίσης, κάθε δύο χρόνια ,στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων! Εάν ήταν αυτό το βασικό πρόβλημα τότε η εθνική Ουαλίας δεν θα έφτανε μέχρι τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πριν τρεις εβδομάδες! Γιατί αν οι παίκτες της Αγγλίας είχαν επιβάρυνση τότε αρκετοί της Ουαλίας που παίξανε στην (αδυσώπητη από πλευράς ρυθμού και συνόλου αγώνων) Τσάμπιονσιπ θα έπρεπε να σέρνονται!

Ωστόσο η κουβέντα επανέρχεται στο κομμάτι της κοινής λογικής. Το αγγλικό πρωτάθλημα παραμένει το μοναδικό που αρχίζει στα μέσα Αυγούστου και δεν έχει την παραμικρή διακοπή εκτός εκείνων για τις εθνικές ομάδες, μέχρι τα μέσα Μαΐου. Η επιβάρυνση είναι πολύ σοβαρή και έχει να κάνει, κυρίως, με οργανισμούς που είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο england365.gr, πατώντας ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x