Stoiximan Super League

Καρέλης: «Λάθος που δεν πρέπει να ξαναγίνει»

Την υποχρέωση του Παναθηναϊκού να ...καθαρίζει παιχνίδια όπως αυτά με τον Λεβαδειακό τόνισε ο Νίκος Καρέλης. «Ήταν λάθος που δεν πρέπει να ξαναγίνει», ανέφερε ο Έλληνας επιθετικός.

Στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στοχεύει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο (Κυριακή, 31/8) -χωρίς κόσμο- στη Λεωφόρο.

Μιλώντας στη Nova, ο Νίκος Καρέλης στάθηκε στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν οι "πράσινοι", για να αποφευχθούν στραβοπατήματα όπως αυτό της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο επιθετικός του "τριφυλλιού" στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί της Μίντιλαντ: «Πιστεύω πως δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που αξίζαμε και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον Πανίωνιο: «Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι το ξεχνάς κατευθείαν, είτε είναι νίκη, είτε ήττα. Αυτό θα κάνουμε και απόψε και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι με το Πανιώνιο για το πρωτάθλημα».

Για το αν νιώθει μεγαλύτερο βάρος μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ: «Εννοείται, όμως υπάρχουν και άλλα παιδιά στην ομάδα, που μπορούν να βοηθήσουν. Γενικά, όλα τα παιδιά δουλεύουν για το καλό της ομάδας».

Για την εικόνα που έχει από τον Πανιώνιο: «Από ό,τι είδα, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, το ότι δεν έχουμε οπαδούς, δεν το σκεφτόμαστε καν. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και από εκεί και πέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό: «Ήταν μάθημα και λάθος μας αυτό που κάναμε, όμως θα δουλέψουμε σκληρά για να μη ξαναγίνει αυτό το λάθος και να τους τρεις βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν μπορεί να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League: «Θα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την εθνική Ελλάδας: «Εννοείται πως περιμένω την ευκαιρία μου για την εθνική. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x