F1

Κάρλος Σάινθ: «Του χρόνου θα βάλω στο κράνος μου το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρό αλλά και για την αγαπημένη του ομάδα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κάρλος Σάινθ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Αγγλικό τύπο ο Ισπανός πιλότος της Renault, Κάρλος Σάινθ, μίλησε για την σχέση του με τον ποδόσφαιρο αλλά και για την συμπάθεια που έχει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικότερα ο Σάινθ είπε: «Μαζί με τον Αλόνσο, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο με την πρώτη ευκαιρία. Είμαστε οι καλύτεροι σε σχέση με τους άλλους οδηγούς και αυτό φαίνεται στις φιλικές αναμετρήσεις που κάνουμε. Παρακολουθώ αρκετά ποδόσφαιρο και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας το σήμα θα έχω στο κράνος μου την επόμενη σεζόν. Εκτός όμως από το ποδόσφαιρο μου αρέσει να βλέπω και τους αγώνες του Ράφαελ Ναδάλ. Είναι εκπληκτική η αφοσίωση και η προσπάθεια που καταβάλει με σκοπό να επιτύχει. Πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από εκείνον».

Γεγονός είναι πως την επόμενη χρονιά ο Κάρλος Σάινθ την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην McLaren, μαζί με τον Λάντο Νόρις, κάτι που τον έχει χαροποιήσει ιδιαιτέρως και αυτό φαίνεται στις εξω-αγωνιστικές του δραστηριότητες.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x