Γενικά

Καρτ-μανία στην Πάτρα, με επιτυχία

Ολοκληρώθηκε με πολύ κόσμο, δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες και άφθονο σόου, το 6ο P.I.C.K. Λουξ COLA, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ για έκτη συνεχόμενη χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέδειξε ότι αποτελεί ένα από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Χιλιάδες κόσμου, από την Πάτρα και άλλες περιοχές της χώρας, κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα και παρακολούθησαν το διήμερο αγωνιστικό μέρος του 6ου P.I.C.K. Λουξ COLA, καθώς και τις παράλληλες δράσεις, events και επιδείξεις που εκτίναξαν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Για δύο ημέρες η δράση για επισκέπτες, θεατές, αγωνιζομένους, ομάδες υποστήριξης, φορείς, χορηγούς κλπ, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, πρωτότυπα, drift cars, ένταση, δυνατοί ρυθμοί, δημιούργησαν μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε κατά μήκος της διαδρομής για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, ενώ η πλατεία Γεωργίου, μετατράπηκε σε ένα τεράστιο σταθμό pit.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x