Βόλεϊ

Καταγγελίες για ΕΣΑΠ αντί δήλωση συμμετοχής έστειλε η ΑΕΚ

Παράνομη θεωρεί την προκήρυξη η Ένωση γιατί αναφέρει πως άλλη ψηφίστηκε στη ΓΣ

Μαίνεται ο… πόλεμος ΑΕΚ- ΕΣΑΠ που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ απέστειλε έγγραφο στην ΕΣΑΠ, καταγγέλοντας την ότι απέστειλε παράνομη προκήρυξη στα σωματεία, αφού στη ΓΣ της 11ης Ιουλίου οι εκπρόσωποι των ομάδων ψήφισαν άλλη προκήρυξη που προέβλεπε ως καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής την 21η Σεπτεμβρίου και όχι την 31η Ιουλίου.

Η ΑΕΚ χαρακτηρίζει δε παράνομη και την ΓΣ της ΕΣΑΠ, αφού θεωρεί πως έγιναν παρατυπίες, ενώ κάνει λόγο για άρνηση χορήγησης των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών και του ισολογισμού!

Η Ένωση δεν δήλωσε συμμετοχή, ούτε όμως δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αφού αναφέρει ξεκάθαρα πως έχει τον χρόνο να το κάνει (έως 21/9) και επίσης εκτιμά ότι η προκήρυξη καταστρατηγεί βασικά θεμελιώδη δικαιώματα της.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως μεταφράζει η ίδια η ΕΣΑΠ αυτή την επιστολή της ΑΕΚ;
Δηλαδή η μη δήλωση συμμετοχής έως 31/7 εκτιμάται ότι σημαίνει αποχώρηση της Ένωσης από το πρωτάθλημα;

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. της Δευτέρας στη Λίγκα αναμένεται «καυτό».

Αγωνία για Εθνικό
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπορεί να δήλωσε συμμετοχή, κάθε άλλο όμως παρά σίγουρη είναι η συμμετοχή του, αφού ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στα οικονομικά θέματα που τον ταλανίζουν.

Μάλιστα τη Δευτέρα αναμένεται συνέντευξη Τύπου από την διοίκηση προκειμένου ουσιαστικά να γίνει έκκληση- κάλεσμα, ώστε να βρεθούν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με αξιοπρέπεια για την επιβίωση του σωματείου, έχοντας συναίσθηση της κατάστασης και το αίσθημα ευθύνης ότι αν δεν τα καταφέρουν θα πρέπει εγκαίρως να ενημερώσουν την ΕΣΑΠ και να μην πληγεί και φέτος το πρωτάθλημα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x