Επικαιρότητα

Καταιγίδα με χαλάζι στην Αθήνα: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι (videos)

Η πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί 47 κλήσεις για άντληση υδάτων - Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι και μετά σε όλη την πρωτεύουσα.

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 11 το πρωί η Αττική καθώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι και η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα από το μεσημέρι και μετά στην πρωτεύουσα. Το βασικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Πειραιά με την πυροσβεστική να έχει ήδη δεχθεί 24 κλήσεις από την περιοχή του Κερατσινίου, 16 από τη Σαλαμίνα και 7 από το Πέραμα

Στο Κερατσίνι πλημμύρισαν δρόμοι και έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα. Λίγα λεπτά μετά τις 11 η τροχαία ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Σχιστού έως τη συμβολή με τη λεωφόρο Λαμπράκη λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.

Δείτε βίντεο από το keratsinivoice.blogspot.gr





Ο πρώτος «γύρος» κακοκαιρίας στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης με δρόμους και στενά να μετατρέπονται σε «ποτάμια».

Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν γρήγορα σε ποτάμια και η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική. Η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 35 κλήσεις από πολίτες, κυρίως σε περιοχές του παραλιακού δικτύου, τον Πειραιά, τα Γλυκά Νερά, το Χαλάνδρι και άλλα προάστια, ενώ προβλήματα από πλημμύρες προκλήθηκαν και στις περιοχές των Λιοσίων και του Ιλίου. Ακόμα 35 κλήσεις για βοήθεια δέχθηκε η Πυροσβεστική στην Αίγινα, όπου επίσης χτύπησε η σφοδρή καταιγίδα.


inner

inner



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x